Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reise”
Anmeldelse av Bangkok Restaurant

Bangkok Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Mat smaker greit, vi måtte vente lenge før maten bli servert. Fikk veldig lite mat på hovedretten, må nesten bestille en rett til.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 986ooo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 21 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Slår all veimat langs E6.
Bestilte, henta og spisse på Saltfjellet. Nydeleg mat. Dessverre var det ikkje bestikk eller serviettar med.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KingKEB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig betjening.
Husk 5 er god varm og sterk mat, og det er de helt ærlige om.

Takk for maten og håper dere står ut Corona stormen.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, ElmoWasHere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2020 via mobile enheter

Topp kvalitet i fullstendig autentisk thai stil. Dette er den andre gangen vi besøker denne restauranten og de fortsetter å imponere!
Serveringen er personlig, imøtekommende og til stede. Maten er fersk, smakfull og perfekt tilberedt og alle rettene kan tilpasses etter hvor sterkt man ønsker det.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, BetinaM16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2020

Kjempe kunde service ! Beste thai maten jeg noen gang har spist! Er du i mo i rana en dag er denne plassen du burde sjekke ut! Vi skal dit igjen!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, elanorl153
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bangkok Restaurant, så også på

 

Har du vært i Bangkok Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.