Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt restaurantbesøk👍🏽”
Anmeldelse av Osteria Kreo

Osteria Kreo
Vurdert som nr. 2 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

God og hyggelig setvice. Osso bocco smakte fortreffelig - med anbefalt vin. Perfect sjokoladefondant og is til dessert. Kunne ønsket en litt større meny.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 593pergunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 94 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

En utrolig uvennlig fyr i døra. Men siden alt er fullt overalt kan man oppføre seg som man vil på restaurant i Nord Norge sommeren 2021.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, sunpun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god torsk og ypperlig service av en argentinsk dame. God atmosfære i hele restauranten. God anbefaling av passende vin.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, tripadvisereren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Sentralt beliggende restaurant med god mat og hyggelig personale. Vi spiste pizza alle 3 og vi syntes alle at maten var god.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, John_Moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Supert restaurantbesøk som alltid. Imøtekommende og hyggelig vertskap, nydelig italiensk mat. Spiste middelhavssalat denne gangen og var superfornøyd. Foccaciabrødet er helt nydelig. Anbefales :)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 902mettel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Osteria Kreo, så også på

 

Har du vært i Osteria Kreo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.