Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig og god service”
Anmeldelse av Osteria Kreo

Osteria Kreo
Vurdert som nr. 2 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021

Vi tok valentinesdate’en hos Osteria Kreo, og det angrer vi ikke på! Det var så koselig atmosfære, kjempe god service av alle som var på jobb! Og maten var nydelig!! Kommer tilbake hit!

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Jsa149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4044 av 98 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Nygift og kunne tenkt oss mere swing over besøket i den anledning ettersom vi reserverte bord på navnet nygift! Men maten smakte fortreffelig. Prosecco, ost, spekemat, foccacia og oliven var mettende nok og etter å ha fortært en nydelig Tomahawk perfekt stekt kjentes magen sprekkmett. Klæsjet til med en delt fondant og nok en flaske bobler vandret vi ut i kvelden godt fornøyd. Ligg unna NR3 og kos dere heller her! Vært begge steder og klart første valg neste gang! Minuset er att dere ikke ga litt ekstra kredd i service og ruskete toaletter...men kokken...perfekt!!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 700st_leg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde en fin familiemiddag i forbindelse med kort opphold i Mo i Rana. Veldig god pizza. Ok betjening. Fin plass med god atmosfære. Ryddig og rent.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Trip723309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

God og hyggelig setvice. Osso bocco smakte fortreffelig - med anbefalt vin. Perfect sjokoladefondant og is til dessert. Kunne ønsket en litt større meny.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 593pergunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

En utrolig uvennlig fyr i døra. Men siden alt er fullt overalt kan man oppføre seg som man vil på restaurant i Nord Norge sommeren 2021.

Dato for besøk: juli 2021
3  Takk, sunpun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Osteria Kreo, så også på

 

Har du vært i Osteria Kreo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.