Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig atmosfære og mat”
Anmeldelse av Osteria Kreo

Osteria Kreo
Vurdert som nr. 2 av 32 Restauranter i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

God mat god service. Og en hærlig atmosfære får du helt gratis! Her blir du ivaretatt som gjest, av dyktige servitører. Kokkene legger sin sjel i det som blir servert. Absolutt verd å besøke og gjenbesøke

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ElseB219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3135 av 94 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021

Fin restaurant, ekstrem lang tid å vente på maten. Ventet ca 1 time på maten, restauranten var litt over halvfull og de sa at det var veldig travelt. Da er det enten for mange bord eller for få på jobb. Dette er uansett uakseptabel lang tid å vente på mat.
Maten var god.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Z5025OVoles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Skuffende opplevelse. Bestilte bolognese og Cesar salat. Pasta var smakløs og salaten lå i en dam av saus og vann. Satt ute, og det drypper vann fra takrenne og ned på bordet. Toppet seg med at en måke dreit i maten. Ga beskjed til betjeningen, men var som det var så nøye. Alt i alt meget skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, P283ADchristianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Koselig restaurant, veldig god pizza, rask servering selv med mye folk i lokalet. Hyggelig betjening. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tonen89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk mat som alltid! Flott service og hyggelig atmosfære:-) Fullt ved omentrent alle bord, men lite venting på maten. Vi spiste pizza alle tre, og alle var like fornøyd!
Kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, carolinesJ8572NX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Osteria Kreo, så også på

 

Har du vært i Osteria Kreo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.