“Nydelig resturant i hjertet av Mo i Rana”
Anmeldelse av Osteria Kreo

Osteria Kreo
Vurdert som nr. 2 av 43 Restauranter i Mo i Rana
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 18. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig mat. Lekker innredet resturant med koselig atmosfære. Her får man også god vin for en billig penge. Anbefales😊

Takk, aninav2019

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Bra mat i gode porsjoner, hyggelig og observant betjening. Blir godt tatt vare på. Veldig gode alternativer på forrett.

Takk, Anders M
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og service! Anbefales på det sterkeste! Ekstremt observant og hyggelig personal!

Takk, Alehan17
Anmeldt 11. august 2022

Så vidt innenfor døra kom en servitør til oss og sa at kjøkkenet stengte om ti minutter. Vel, vi ble vist til et bord og bestilte raskt to pizzaer samt drikke. Etter drøyt 15 minutter kom en ny servitør med maten, og vi etterlyste drikken vi hadde bestilt, men som vi fremdeles ikke hadde fått. Etter en liten stund kom den første servitøren, som har tatt bestillingen vår, med drikke, men byttet om på hvem av oss to som hadde bestilt hva og satte drikkene feil. Vi sa hvordan det egentlig skulle være og ordnet opp selv, mens servitøren bare lo. Pizzaene var veldig gode, og anbefales virkelig! Først da vi var så godt som ferdige med å spise, kom nok en ny servitør (som for øvrig var og ryddet bordet bak oss) bort til oss for å høre om maten smakte. Ingen tilbød mer drikke underveis. Basert på dette ene besøket: Maten var å anbefale, men her er absolutt et stort forbedringspotensiale hva service angår.

Takk, 227lonel
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Utvilsomt best i klassen. Meget hyggelig folk som yter service. Maten er aldri feil. Har snart prøvd alle retter og alt så langt står til forventningen.

Takk, 94vidarr

Reisende som så på Osteria Kreo, så også på

Har du vært i Osteria Kreo? Del dine erfaringer!