keltisk
0.4 km fra Babettes Hotel
1.0 km fra Babettes Hotel
1.0 km fra Babettes Hotel
0.3 km fra Babettes Hotel
Bedroom in Bech's Motel and Camping (family room / flat). Kitchen and living room with bedsofa l
1.9 km fra Babettes Hotel
4.1 km fra Babettes Hotel
Se flere hoteller i Mo i Rana
Anmeldt 3. september 2019

Overnattet på Babettes hotell i forbindelse med kjøretur nordover. Brukte endel tid på å finne hotellet som ligger i et boligfelt. Kom på kvelden og fikk nødvendig info om frokost, utsjekk osv. Var greit hotell med enkel standard for overnatting når en er på tur videre. Prisen var også grei og kommer sikkert til å benytte dette under tilsvarende turer

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, perh958
Anmeldt 21. juli 2019

Greit for en natt, men ikke mer. Det var en vennlig mann som tok oss i mot. Han vil jeg si er et ekte servicemenneske.

Rommet var slitt, badet var veldig trangt med tanke på at det var et dobbeltrom. Dusjen var veldig trang, man får så vidt plass. Alt det kunne vi levd med, men lydisolasjonen er en katastrofe.
Det er faktisk ikke noe som heter lydisolasjon på dette stedet.. Hører absolutt alt, har våknet mange ganger pga. det.
De som rydder der kommer med støvsugeren sin i 11-tiden på formiddagen, og i tillegg roper til hverandre for å kommunisere. Utrolig irriterende. Frokosten er kjedelig, litt brød, tomat, agurk og pålegg i små porsjonspakker. Skulle ønske vi betalte noen kroner til for å dra til et annet hotell. Koster såååå mye mer enn det den er verdt. Kjipt.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, TuristenSomErKlok
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Hotellet er i et eldre hus og minner mer om B&B enn hotell. Rommet vi fikk var stort. Badet likeså med en litt merkelig utforming og finish’en litt så som så.
Frokosten var god.
Betjeningen var hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Kikka51
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Grei plass å bo på for en natt. Hyggelig betjening og god service. Rommet var rent, og det var mulig å slappe av uten noen forstyrrelser. Dette er nok mer et gjestgiveri enn et hotell. Oppsøker du hotellstandard får du kanskje dra en annen plass. Frokosten var helt ok.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, lstoras
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Jeg er student, skulle bo her i 3 netter pga skole. Kom mandagskveld, og betalte 2400kr. Fikk så vite dagen etterpå at hotellet har avtale med skolen, der studenter får rabatt og betaler bare 300 kr per natt. Dette skrivet ligger på nett og på skolen. Sa dette til hotellet, og da sa de at denne rabatten fins ikke lengre. Men de har 25% rabatt til studenter. Men siden jeg allerede hadde betalt, så fikk jeg ikke det heller. Makan til svindel!!!!! Styr unna!

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Scenic67285699355