Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Munin Kaffehus As

Munin Kaffehus As
Vurdert som nr. 1 av 2 Kaffe og te i Mo i Rana
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Meget god kaffe, og service!
Anbefaler absolutt å prøve handbrygg. Kaffen er brent i eget brenneri inne i restauranten. Er du heldig kan du se når kaffen brennes:-)

Dato for besøk: august 2021
Takk, 175sivk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 8 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021

Var der på gjennomreise i sommer og drakk knall bra kaffe fra Etiopia og fikk god kake å nyte sammen med den.
Valgte å kjøpe bønner der og da de selger Geisha bønner.
Strålende fornøyd og kommer tilbake så snart vi kan.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, da9el82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Kaffeelskere kan trygt legge inn et stopp her for deilig kaffe. Serverer håndbrygg, espressodrikker og løsvektkaffe. God mat og gode kaker. Barnevennlig i tillegg, gjorde opplevelsen perfekt for familien på tur.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, jorgengl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandra Cristina, Owner på Munin Kaffehus As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 uker siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandra Cristina, Owner på Munin Kaffehus As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Munin Kaffehus As, så også på

 

Har du vært i Munin Kaffehus As? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.