“Nydelig”
Anmeldelse av Burgasm Born Hungry

Burgasm Born Hungry
Vurdert som nr. 11 av 42 Restauranter i Mo i Rana
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Første gang på denne restauranten. Positivt overrasket. Ventet 25 min på maten jeg bestilte, verdt ventingen! 10 av 10! Snille mennesker som jobber der. Service 10 av 10

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Jbh J

Anmeldt 16. mai 2023 via mobile enheter

Rågode burgere og suveren service! Burgerens var hjemmelaget, ferske og gode. Toppet det hele med en milkshake. Også veldig god, men ble veldig mett!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Kari R
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Ventet i over 1 time for å få en tørr og smakløs burger, hadde ventet mye mere av en burger restaurant, dyrt er det også……..

Dato for besøk: november 2022
Takk, Kent h
Anmeldt 3. mars 2023 via mobile enheter

Var innom for første gang, hørt masse positivt om dette nye stedet.
Nydelig mat, rikholdig meny, vennlige ansatte, rent & pent i lokalet, gode priser og store lokaler med god plass.
Vi kjøpte forskjellige burgere, og annet tilbehør. Anbefaler stedt om du ønsker en burger med sikkelig god smak 👌🏻
Kommer definitivt tilbake hit!!
Cheers from Pepsi-Dave 🤭😂

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 859j_rgene
Anmeldt 23. januar 2023 via mobile enheter

Kort leveringstid, fantastisk burger, spennende kombinasjoner og god service. Trivelig amerikansk miljø i restauranten.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, ElNinjo8000

Reisende som så på Burgasm Born Hungry, så også på

Har du vært i Burgasm Born Hungry? Del dine erfaringer!