Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, men.. ”
Anmeldelse av No3

No3
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Spiste her med to andre sultne venner i kveld. Personalet var hyggelig, og profesjonelle. Vi alle bestilte No3s Grill Royal til 3 personer. De var tomme for svinenakke, men ble informert om at vi fikk litt ekstra hvalbiff i stedet. Maten ble servert og vi reagerte på at det så litt lite ut. Entrecôten var veldig seig, og vi fikk kun en t-skje hver med tilbehør (maiskrem, saus og soppstuing). Maten var god, men vi ble ikke mette. Dette var skuffende da prisen per person var 315,- og vi hadde forventet å bli mette for dette. Det så også ut som om de som bare var to personer fikk like mye mat som vi som var tre.

Lokalene var koselige og rene.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, SMAab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (346)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7175 av 346 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Flott meny og også mulighet til å bestille «dagens». Variasjon på «dagens» fra dag til dag. I dag eggerøre og laks. Hærlig brød til + salat og aioli. Rimelig og god lunsj. Nok mat. Topp service. Hyggelig, og ikke minst meget oppmerksom betjening! Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Jorun S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2018

Mo i Rana ligger på løypa fra nord til sør, eller omvendt, og det er blitt tradisjon å stoppe her for en matbit. Denne gangen ble også No3 - som er blitt en favoritt - besøkt. Et for oss nytt konsept med dagens lunsj som vi ikke hadde prøvd her tidligere var dagens valg. For en posjon ! Dette gjør enda en gang at favorittstempel mellom Bodø og Trondheim er oppretthold.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mr H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Et koselig sted for et godt måltid mat eller et glass øl med gode venner. Bra kjøkken og hyggelig personale.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Perlill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Her fikk vi glimrende service av R fra Narvik, nydelig sjømat i glitrende samspill med fantastiske øl fra Austmann og To Øl. Himmelfallen blir mest dekkende adjektiv.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Harald J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No3, så også på

 

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din