Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jeg spiste laks og fruen BBQ-burger.”
Anmeldelse av No3

No3
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Jeg spiste laks og fruen BBQ-burger. Begge rettene var gode, men ikke fantastiske. Servitøren så ut til å være litt alene om arbeidet, og vi fikk drikken sent, noen mangler på bestillingen og tallerkenene ble aldri hentet. Helt ok! (Og før øvrig bra utvalg på øl)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 948vegardn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (349)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 350 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi startet opplevelsen med fantastiske gode drinker. Pasjonsfrukt martinien (pornstar martini) var nydelig!
Vi var 2 stk og valgte sharing platter med ulike valg av kjøtt, grønnsaker og sauser.
Dette er det beste jeg har spist noengang tror jeg!
Drinkene fortsatte å imponere. Hadde de ikke stengt hadde vi blitt sittende
Hyggelig betjening dog få snakket norsk.
Koselig atmosfære inne i lokalene.
Må tilbake til Mo i Rana KUN for denne restauranten!
Tusen takk for en nydelig opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariaegee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart i går

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Vennlig hilsen
Vegar, No3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Middag. Enslige ingen stjerne her. Ser alle andre. Trege på service. Kjedelig meny, lite spennende å velge i. Ingen stor opplevelse, selv om entrecôten var bra stekt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annerF156QN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Startet med godt inntrykk, deretter gikk det ned. Jeg sa jeg ville starte med vann, og etter vi gikk maten ble jeg ikke tilbydd noe mer. Begge våre burgere var harde og litt tørre, potetbåtene badet i så mye olje av det kom over til hamburgeren. Vil definitivt ikke anbefale dette til noen. I tillegg var det ingen til bordet vårt og spurte hvordan maten smakte. Skuffet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingvildlilleenge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Vi var to stykker som spiste hvert vårt måltid. Særdeles god smak. Maten ble raskt levert og servicen var alle tiders. Anbefales!!!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, gislel_kkenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart i går

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Vennlig hilsen
Vegar, No3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No3, så også på

 

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din