Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God burger ”
Anmeldelse av No3

No3
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 personer som alle spiste burgere og vi var alle veldig fornøyd. Det som trekker ned er at du må beregne deg god tid. Alt tar lang tid, det å få bestilt og få drikke og maten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (345)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 346 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og min mann spiste her på gjennomreise. Kommer definitivt tilbake. Fantastisk servitører som ser deg hele tiden. Fantastisk og smakfult grillet laks til mannen og en perfekt kokt pastarett til meg. Koselig sted. Godt utvalg i drikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 218vibekee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Jeg spiste laks og fruen BBQ-burger. Begge rettene var gode, men ikke fantastiske. Servitøren så ut til å være litt alene om arbeidet, og vi fikk drikken sent, noen mangler på bestillingen og tallerkenene ble aldri hentet. Helt ok! (Og før øvrig bra utvalg på øl)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 948vegardn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi startet opplevelsen med fantastiske gode drinker. Pasjonsfrukt martinien (pornstar martini) var nydelig!
Vi var 2 stk og valgte sharing platter med ulike valg av kjøtt, grønnsaker og sauser.
Dette er det beste jeg har spist noengang tror jeg!
Drinkene fortsatte å imponere. Hadde de ikke stengt hadde vi blitt sittende
Hyggelig betjening dog få snakket norsk.
Koselig atmosfære inne i lokalene.
Må tilbake til Mo i Rana KUN for denne restauranten!
Tusen takk for en nydelig opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariaegee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Middag. Enslige ingen stjerne her. Ser alle andre. Trege på service. Kjedelig meny, lite spennende å velge i. Ingen stor opplevelse, selv om entrecôten var bra stekt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annerF156QN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No3, så også på

 

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din