Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enestående”
Anmeldelse av No3

No3
Vurdert som nr. 1 av 34 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med veldig god mat.
God atmosfære, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Byens beste spisested.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Curiosity720279
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Vennlig hilsen
Vegar, No3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (355)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 355 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

Takk for en nydelig kveld! Ypperlig mat og god atmosfære. Definitivt Ranas beste resturant/bar. Kommer tilbake for en til bluecheeseburger og ‘mare e monte’ pasta.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Pastaluuuver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Vennlig hilsen
Vegar, No3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Startet måltidet med Gambas, hvor scampien ikke hadde noen som helst smak. Dette er en gjenganger gjennom resten av middagen. Til hovedrett serveres blåmuggburger som er
Smakløs og kan vurderes som en helt ok burger til en stiv pris. Denne serveres med småpoteter ved siden av som virker å være laget flere timer i forveien da disse er blitt myke, seige og mangler krydder.

Dato for besøk: august 2020
Takk, toml445
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og koselig lokale. Grillplanken var kjempegod. Men stor variasjon på personellet mht service. En mørk jente som står på hele tiden, og en ung kar med krøller som ikke er spesielt påskrudd. Og litt rart at man stenger kjøkkenet kl 21.30 når byen er full av turister som ønsker å spise. Mens vi satt der var det iallefall 4-5 par som ble avvist rundt kl 21.30 fordi kjøkkenet var stengt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 826vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Noe forsinket, men takk for din tilbakemelding!
Vi har tatt lærdom og stenger denne sommeren kjøkkenet kl 22:00 hver kveld (i tillegg til at vi åpner en time tidligere på dagtid.)
Velkommen tilbake til oss på No3!

Vennlig hilsen
Vegar, No3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Nettopp ankommet Mo i Rana, sjekket inn på Scandic Meyergarden. Vi spaserte det korte stykket bort til restauranten No3. Det var mye folk, men vi fikk tildelt et lite bod lengst inn i restauranten. Kort tid etter fikk vi meny og en karaffel med vann samt to glass. Etter 20-15 minutter fikk vi bestilt. Etter forslag fra servitør, valgte vi to entrecôte. Til drikke 0,5 l Norlandsøl og en cola. Etter ytterligere 15-20 minutter fikk vi servering. Det var en nedtur av en grunn kjøttet var svært seigt. Om det skyldes kvalitet eller hvordan det var bearbeidet, vet jeg ikke. Det var biter vi måtte spytte ut igjen da de var umulig å tygge i biter. 50% ble lagt igjen. Som tilbehør var litt salat med sennepssaus. Det var godt. Likeså de to halve potetene stekt i andefett. Hyggelig personale. Ok lokale, men ikke mer. Vi betalt kr. 800,- for gilde. Det må jeg si var i overkant tatt i betraktning av matopplevelsen. Tripadvisor har den som nr. 1. Kan så være, men da skulle de været interessant å prøve de 22 andre i Mo i Rana som kommer bak. Det må nok bli en annen gang.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på No3, så også på

 

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din