“Ok mat”

Vurdert som nr. 3 av 42 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant No3 er en anerkjent kullgrill-restaurant og cocktailbar i sentrum av Mo i Rana, Norge som åpnet i 2015, restauranten ligger i en 100 år gammel bygning og tilbyr en unik atmosfære med arktisk innredning og en hyggelig stemning . Meny og Konsept No3 har spesialisert seg på tradisjonell nordnorsk grillmat med et moderne tvist. Menyen inkluderer retter som biff, lam, fjærkre, burgere og fersk fisk fra Helgeland, tilberedt på kullgrill. Det tilbys også vegetarretter. Om kvelden skifter No3 konsept til en cocktailbar med et bredt utvalg av drinker.
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

Maten var helt ok. Ikke fantastisk, men heller ikke kjip. Betjeningen var hyggelig. De var tom for vinen vi egentlig ville ha.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, andreahD6050CI

Hei!

Takk for din tilbakemelding!
Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss på No3.

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Spiste en nydelig middag med min kjære, alt var perfekt fra middag, drikke og servering, veldig hyggelig betjening. Avslutter en fantastisk kveld her med gin tonic ❤️

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, mariann1008

Hei!

Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding!
Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss på No3.

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

No3..., at det skrytes av dette stedet forteller nok kanskje om behovet for et skikkelig bra spisested i Mo ? Forret med spise kyllingvinger var god. Entrecôten var «tynn» liten, med litt kjedelig tilbehør. Fisken var ok. (Det er første gang vi er blitt spurt om vi ønsker fisken medium eller godt stekt... ) Vegetar burger ok. Desert var god, både sjokolade fondant og sticky Toffe. Service Ok, men noe vel uformell kanskje..

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med veldig god mat.
God atmosfære, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Byens beste spisested.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Curiosity720279
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Anmeldt 7. august 2020

Takk for en nydelig kveld! Ypperlig mat og god atmosfære. Definitivt Ranas beste resturant/bar. Kommer tilbake for en til bluecheeseburger og ‘mare e monte’ pasta.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Pastaluuuver
Bergli123, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Noe forsinket, men tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake til oss på No3!

Reisende som så på No3, så også på

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!