Hei!
Denne anmeldelsen opprørte vår franske kjøkkensjef, og vi vil gjerne kommentere noen av påstandene dine.
1. Sandwichen vår er jospergrillet brissel av kalv. Utdrag fra store norske leksikon:
"Brissel er en kjertel (thymus) som finnes bak øvre del av brystbenet, og går under kategorien innmat. Brissel fra unge dyr (kalver og lam) regnes som en delikatesse, særlig i Frankrike."
Siden det er innmat er det slettes ikke rart at kjøttet lukter litt. Vi må dog bare beklage at du ikke ble tilstrekkelig informert via vår meny og servitør om hvilken type kjøtt dette var. At det var noe "feil" med kjøttet er dog feil.
2. Portobellosopp-burgeren er ovnsbakt med litt olivenolje, salt, pepper, persille, hvitløk og løk.
3. Amandinepotetene vi serverer til denne, og flere andre retter, er ferske og ovnsbakte. De er aldri i nærheten av noen frityr. Siden de ikke er fritert og ovnen kan variere litt på temperatur kan noen være mer crispy enn andre.
Hadde du kommet med en tilbakemelding direkte til oss under besøket kunne vi kanskje forklart dette litt bedre, samt funnet løsninger slik at du hadde sittet igjen med en bedre opplevelse etter besøket.
Vennlig hilsen
Thomas Petitpez