“🤩🤩🤩”

Vurdert som nr. 3 av 43 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Grill
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Restaurant No3 er en anerkjent kullgrill-restaurant og cocktailbar i sentrum av Mo i Rana, Norge som åpnet i 2015, restauranten ligger i en 100 år gammel bygning og tilbyr en unik atmosfære med arktisk innredning og en hyggelig stemning . Meny og Konsept No3 har spesialisert seg på tradisjonell nordnorsk grillmat med et moderne tvist. Menyen inkluderer retter som biff, lam, fjærkre, burgere og fersk fisk fra Helgeland, tilberedt på kullgrill. Det tilbys også vegetarretter. Om kvelden skifter No3 konsept til en cocktailbar med et bredt utvalg av drinker.
Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Ikke bare at drinkene er fantastisk så er maten på den bølgelengde der fiskepinner og spagetti bolognes blir fremkalt som delikatesse.

Dato for besøk: november 2022
Takk, kenth p

Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Bestilte kjøkkensjefens spesialburger, jospergrillet chili cheese-burger og quesedilla.

Kjøkkensjefens spesialburger hadde 2 positive ting ved seg, god og smaksrik raclette ost og gode fries. Ellers en skuffende opplevelse. Bunnen av burgerbrødet svømte i aioli, dekket av et dvaskt salatblad med litt syltet løk, før burgeren med raclette-osten kom oppå. Toppen av brødet var også dynket i aioli.

Jospergrillet burger var grei på smak, og aiolien var spicet opp med chili, noe som var positivt. Ellers bar det også her preg av nedsynket brød i aioli og dvaske tortilla-chips.

Quesedillaen var det som var mest positivt. Hjemmelaget guacamole og tomatsalsa. God på smak. Eneste negative å dra fram her, er at det brukes hermetisk sjampinjong. Enhver restaurant med respekt for seg selv, mener jeg bør bruke ferske grønnsaker.

Takk, SAW1111
Robin Myren, Eier på No3, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2023

Vi beklager å høre at du ikke var fornøyd med opplevelsen din. Det er noen bekymringsfulle detaljer
i anmeldelsen din, som vi bil se nærmere på. Når det kommer til bruk av råvarer har vi aldri hatt hermetisk sopp på vårt kjøkken siden oppstarten i 2015. Vi håper du og dine kommer tilbake ved en senere anledning slik at vi kan rett opp inntrykket.

Vi setter stor pris på din mening.

- Oss på No3

Anmeldt 11. juni 2023

No3 gir en perfekt blanding av fine dining og casual eatery, menyen gir en fin blanding av "street food" til flotte retter som t-bone steak! Samtidig så er de ansatte utrolig belærte når det kommer til vin, øl og cocktails. Dette er en plass en kan gå for en kjekk kveld ute med venner og også en plass en kan dra for en intim date med sin nærmeste. Jeg kan ikke anbefale denne plassen nok, ta turen innom hvis du kan!

1  Takk, Audun A
Anmeldt 7. juni 2023

Utrolig fornøyd med servicen vi får her. Overrasket storesøsteren min med middag og god stemning. Hadde god kommunikasjon med de ansatte hele veien gjennom planleggingen og tilrettelegging for de som kom. Alt i alt en helt super opplevelse.
Kommer så ofte jeg kan innom for en matbit eller bare for å ta en drink. Hyggelige ansatte som yter god service og sprer godt humør. 😍 10 av 10

Takk, tirhil01
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat og vertskap. Super chilli cheeseburger med skikkelig sting og perfekt stekegrad. Observant servitør sørget for ett komplett måltid.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Geir Ø

Reisende som så på No3, så også på

Har du vært i No3? Del dine erfaringer!