☺️
Oversikt Havblikk
51.9 km fra Yttervik
Se flere hoteller i Mo i Rana
Anmeldt 1. januar 2024 via mobile enheter

Bestilte først iglo men pga kulden feiget vi ut og byttet til dobbeltrom i siste liten. Dette var uproblematisk for utleier. Superkoselig hytte og hunden vår var velkommen. Fikk ikke utforsket området eller brukt fasilitetene da vi var på gjennomreise men vi kommer gjerne tilbake.

Romtips: Ingen lademulighet for elbil trekker litt ned
Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, ErikJ1682
Anmeldt 14. oktober 2023

alt ville vært veldig bra bortsett fra når det er veldig sterk vind i hytta, du kan høre veldig godt og kjæresten min kunne ikke sove godt, jeg tror ikke at jeg vil bli fristet til å gå til samme hytte neste gang

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Darius J
Anmeldt 14. august 2023

Ren og moderne hytte. Fikk hotellfølelse når man kom inn. Enda finere enn på bildene, med super utsikt! Enkelt å «sjekke inn» hvis du har betalt på forhånd da du får en kode til døren. Kommer definitivt igjen❤️

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, 180ingvildb
Anmeldt 3. august 2023 via mobile enheter

Fantastiske moderne delikat innredede hytter med panorama utsikt. Gode senger og godt utstyrt. Anbefales. Vi overnattet både på veg nordover og sydover. Det er strålende service på stedet. Heretter blir dette vårt favorittsted langs E6

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, fredriksC9646CF
Anmeldt 22. juni 2023

Knall fin plass 😊👍 kjempe hyggelig personell 👍😊 kommer gjerne til bake 👍😊🇧🇻🤩fis fiske plass 🐟 🐟 stille og rolig 👍 vi fikke en kjempe fin hytte med utsikt ut mot vannet. Vi hadde knall vær ☀️☀️

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, 408Jannicke