Vi hadde Vegar som guide, og han var helt fantastisk. Han tok seg god tid til å prate med oss... les mer
Anbefaler alle å dra hit! Guiden var kjempegod til å forklare!🌸 Det var litt kaldt, så husk varmt... les mer
Svært hyggelig tur med oppmerksom guide. Passer ypperlig som et par timers oppdagelsesferd med barn i barneskolen
Ekspedisjonsturen anbefales ! Store grotter og en vakker marmorgang. Fantastisk opplevelse ned en hyggelig, trygg og kunnskapsrik guide.
Rå tur ned i mørket. Vi hadde Nikolai som guide, og vi følte oss trygge hele veien. De som ønsket fikk utfordre seg ekstra i smale passasjer. De som ville stå over noe der nede fikk det. Alt i alt en kanonopplevelse (hvis du ikke har vært i ei grotte før).
Ekspedisjonturen var en helt unik opplevelse, med fantastisk guide som kunne mye og skapte en fin trygghetsfølelse inne i grotta. I grotta fikk vi se hvordan vannet har utformet ulike typer steinarter, vi fikk til å med se ørret. Turen hadde en super helhetsopplevelse med fantastisk mat i grillhytte som avslutning. Denne turen anbefaler jeg dersom du ønsker en aktiv opplevelse, og et minne for livet!
Dette var en skikkelig kul og spennende opplevelse for oss voksne og for 11-åringen og 16-åringen. Guiden var helt super! Vi krøp i ganger, klatret over kampesteiner og rullet i sand! Vi så hulrom laget av havet, andre laget av is og noen av vann, og lærte mye om fjellet. Anbefales!
Så hyggelig at dere likte det😊
Dette er en kjempemorsom tur, og spennende å vandre rundt i grottene. det var klatring/klyving og trangt til tider, men ikke veldig krevende. Anbefales!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Fint at det i tillegg til å være en sportslig naturopplevelse også kan være morsomt😊