“Relativt god mat, men prisnivået”
Anmeldelse av Søilen Restaurant

Søilen Restaurant
Vurdert som nr. 26 av 42 Restauranter i Mo i Rana
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Vår restaurant er med i et nettverk av serveringssteder i Nord-Norge som går under navnet "Arktisk Meny". Deltakerne har som mål å benytte tradisjonelle og nye matretter, basert på nordnorske råvarer og produkter. Vårt kjøkken legger spesiell vekt på å bruke lokale råvarer og produkter når nye retter blir utviklet. Eksempler er rein fra Arkitsk Rein og Vilt på Gruben, ost fra gårdsysteriet i Utskarpen og minimandel fra Handnesgården. Vi håper at dette er med på å skape forventninger til de rettene som blir servert, og vi vil gjøre hva vi kan for at dere får en minneverdig matopplevelse.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Relativt god mat, men prisnivået for middag a la carte er høyt og ikke verdt prisen. Burger med chips var godt og greit priset. Samme for lunsjrettene. Den innerste del av restauranten var flott, men den ytterste delen var mer kafestil og forsvarer ihvertfall ikke prisnivået.

Dato for besøk: oktober 2020
3  Takk, Rune1973

Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Etter en lang dag med avsluttende togtur over Saltfjellet fra Bodø ble det middag på Søilen og hotellet.
Mye turister gjorde at det ikke ble det helt store bordet, men det ble en rask cheeseburger med en øl.
Hyggelig og raskt gikk det, så service var på topp.
Litt kjedelig burger, med fries, men den gikk med.

Dato for besøk: august 2019
Takk, SveBra
Anmeldt 26. november 2017 via mobile enheter

Nydelig mat og fantastisk personale som alltid.
Men det virker som noen prøver å endre på den fine atmosfæren som sitter i veggene på dette fantastiske stedet. Hvor er gardinene og teppene på gulvene. Man kan ikke gjøre noe så gammelt og ærverdig om til noe minimalistisk. Man må være tro mot stilen

Dato for besøk: november 2017
2  Takk, ellemelar
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Bestilte burger som var helt ordinær. Ganske stort minus at det som skulle være coleslaw viste seg å være italiensk salat.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Daniel G
Ruben R, Manager på Søilen Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2017

Hei Daniel,
Jeg følger opp med vårt kjøkken angående coleslaw, så skal vi få det endret til korrekt meny eller servering. Takk for tilbakemelding!

Mvh,
Ruben

Anmeldt 15. desember 2016

Vi møttes for en forretningsmiddag og julemat var det som ble servert mest av denne kvelden. De andre i mitt lag gikk for lutefisk eller ribbe og var alle fornøyde. Jeg ønsket noe annet denne kvelden og valgte indrefilet av lam. Dette var et utsøkt stykke kjøtt, kanskje litt lite stekt etter min smak, men det gjorde ikke noe. Betjeningen var hyggelig og passet på at vi fikk nok å drikke hele kvelden. Om du er innom byen så er det absolutt verdt å ta turen innom når du er sulten. Da får du også oppleve en av de eldste og historiske bygningene i byen og den atmosfære som dette innbyr. Nå er hotellet pusset opp i de senere år så mye av bygningen er moderne etter dagens standard.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Johnny K

Hei Johnny,
Så fantastisk at dere hadde en utsøkt kveld hos oss. Takk for tilbakemelding og velkommen tilbake til Søilen restaurant.

Mvh,
Ruben

Reisende som så på Søilen Restaurant, så også på

Har du vært i Søilen Restaurant? Del dine erfaringer!