Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
USD 172
Vis tilbud
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (478)
Filtrer anmeldelser
478 resultater
Vurdering fra reisende
349
103
22
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
349
103
22
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 478 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

Hadde overnattting både nordover og sørover på ferieturen og begge gangene var servicen på topp. På den den ene overnattingen var parkeringen full, men personalet klarte likevel å skvise oss inn på en gratis parkering over veien. Dette til tross for at det var ledig på avgiftsbetalingen i kjelleren. 1 multilader og 2 Teslaladere i kjellerparkeringen. Feriens beste koronafrokost:)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 629kjartans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Ferieovernatting her. Ble tatt godt imot. Pluss for kveldsmat inkludert. Gode senger og rommet er litt lite men greit. Mangler kjøleskap og strykejern. Rent og fint overalt. God frokost i disse koronatider. Innpakkede porsjoner. Hyggelig betjening overalt. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Første stopp på turen vår, og vi skulle bare overnatte ei natt.
Vi hadde kjørt langt, så vi gledet oss til ei god natt i gode senger, så skuffelsen var stor da putene var elendig.
Bortsett fra det hadde hotellet en fantastisk frokost som ga oss masse styrke til turen videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Besøkte hotellet på en miniferie i Nordland, og fikk oppleve byen i utrolig flott vær. Betjeningen var vennligheten selv, og de hadde parkeringsplass rett utenfor inngangsdøra.
Besøket foregikk i "koronatider", med de begrensninger det medførte. Begrensninger på alt mulig, men dette løste de elegant og vennlig. Anbefales ;-)

Romtips: Dette er et byhotell, med de lyder det medfører. Allikevel kan man jo spørre om fjordutsikt
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell jeg ble dypt imponert over. Har bodd på mange hoteller i Choice-kjeden etterhvert, men dette toppet alt. Det handler som regel om god frokost, fint rom og en behagelig seng å sove i. Alt dette inngår absolutt på dette hotellet, men denne anmeldelsen handler faktisk om de som jobber her....personalet. Jeg kan ikke få fullrost alle som en nok, inkludert hotelldirektør Dag. Mottakelsen var varm, imøtekommende og hyggelig. Man føler det nesten som å komme «hjem». Smilene og det gode humøret sitter alltid løst hos absolutt alle. Ved frokost og middag (som er inkludert og meget god), går selveste hotelldirektøren og hyggeprater med voksne som barn. Det samme gjør de som rydder. Akkurat dette gir etter min mening sjel til hotellet.
Jeg var utsatt for en hendelse, som hotellet løste på en fremragende måte. Jeg har i grunnen ikke nok av gode ord å si om dette fantastiske hotellet. Dypt takknemlig og imponert. Tusen takk til hotelldirektør Dag og resten av Clarion Collection Hotel Helma sitt superteam. Hadde jeg kunnet navnet på resten av dere som jobber her, hadde jeg skrevet opp alle som en. Ingen tvil om hvor jeg skal bo, neste gang jeg er i Mo i Rana.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser