Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 156
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
FindHotel
USD 155
Vis tilbud
Hotels.comUSD 156
PricelineUSD 156
ZenHotels.comUSD 168
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (487)
Filtrer anmeldelser
487 resultater
Vurdering fra reisende
357
104
22
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
357
104
22
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 487 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

På gjennomreise til Lofoten med en overnatting på Helma i Moni Rana. Ankom forholdsvis sent på kvelden og fikk servert kveldsmatbuffet, noensinne var lettvint da en slapp å lete etter et sted å spise. Enkel og god mat. Også god frokost. Fine rom med gode senger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 30wencheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Hadde overnattting både nordover og sørover på ferieturen og begge gangene var servicen på topp. På den den ene overnattingen var parkeringen full, men personalet klarte likevel å skvise oss inn på en gratis parkering over veien. Dette til tross for at det var ledig på avgiftsbetalingen i kjelleren. 1 multilader og 2 Teslaladere i kjellerparkeringen. Feriens beste koronafrokost:)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 629kjartans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Ferieovernatting her. Ble tatt godt imot. Pluss for kveldsmat inkludert. Gode senger og rommet er litt lite men greit. Mangler kjøleskap og strykejern. Rent og fint overalt. God frokost i disse koronatider. Innpakkede porsjoner. Hyggelig betjening overalt. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Første stopp på turen vår, og vi skulle bare overnatte ei natt.
Vi hadde kjørt langt, så vi gledet oss til ei god natt i gode senger, så skuffelsen var stor da putene var elendig.
Bortsett fra det hadde hotellet en fantastisk frokost som ga oss masse styrke til turen videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Besøkte hotellet på en miniferie i Nordland, og fikk oppleve byen i utrolig flott vær. Betjeningen var vennligheten selv, og de hadde parkeringsplass rett utenfor inngangsdøra.
Besøket foregikk i "koronatider", med de begrensninger det medførte. Begrensninger på alt mulig, men dette løste de elegant og vennlig. Anbefales ;-)

Romtips: Dette er et byhotell, med de lyder det medfører. Allikevel kan man jo spørre om fjordutsikt
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser