Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 155
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.comUSD 155
Priceline
ZenHotels.comUSD 167
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (487)
Filtrer anmeldelser
487 resultater
Vurdering fra reisende
357
104
22
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
357
104
22
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 487 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Stoppet her for 1 overnatting på vei til Lofoten,gratis parkering,veldig god frokost og kveldsmat før det ble lov til buffet,var faktisk en av de bedre da vi hadde tatt en pakke på 10 overnattinger til 8000 kr,hyggelig rom,faktisk så hyggelig at da jeg kom tilbake noen dager senere,spurte om det samme noe jeg fikk.Fikk full buffet på tilbake turen,og den var veldig god,veldig god service av den mørke resepsjonisten mulig hun heter Alexandra.Kommer helt sikkert tilbake hvis jeg er på de kanter

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Stengt gym pga korona, men åpen buffet er et økonomisk tiltak og ikke et smitteverntiltak. Ellers greit plassert hotell med ok rom, standard og ingenting utover normalen. Det var også selvforsyning med håndklær pga mindre renhold, igjen korona tiltak hevdes det. Skulle dette vært sannheten hadde de ikke valgt å ha buffet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, EirikHelgoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Gratis parkering ved døra. Hyggelig og hjelpsom betjening. Reine og pene dobbeltrom. Veldig god kveldsmat med i prisen. Meget god frokost til tross for corona restriksjoner.
Har bodd her flere ganger og altid like bra og altid god atmosfære. Her har mange hotell mye å lære.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JensU963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

På gjennomreise til Lofoten med en overnatting på Helma i Moni Rana. Ankom forholdsvis sent på kvelden og fikk servert kveldsmatbuffet, noensinne var lettvint da en slapp å lete etter et sted å spise. Enkel og god mat. Også god frokost. Fine rom med gode senger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 30wencheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Hadde overnattting både nordover og sørover på ferieturen og begge gangene var servicen på topp. På den den ene overnattingen var parkeringen full, men personalet klarte likevel å skvise oss inn på en gratis parkering over veien. Dette til tross for at det var ledig på avgiftsbetalingen i kjelleren. 1 multilader og 2 Teslaladere i kjellerparkeringen. Feriens beste koronafrokost:)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 629kjartans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser