Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
FindHotel
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Hotels.comUSD 147
PricelineUSD 147
TravelocityUSD 147
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (497)
Filtrer anmeldelser
497 resultater
Vurdering fra reisende
365
105
22
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
365
105
22
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 497 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2021

Her følte vi oss velkommen når vi kom inn døra. Hjelpsom og hyggelig folk i resepsjonen. Fine rom med god utsikt over byen. Enkelt å finne fram og gratis parkering. God frokost og kjempegod kveldsmat! Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, HeidiM236
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med dette hotellet! Sov her en natt på veg nordover på bryllupsreise og fikk oppgradert rom. Kjempehyggelig personale, rent og pent hotell, god kveldsmat og frokost. Veldig fornøyd. Vi kommer til å bruke dette hotellet flere ganger på kjøreturer sørover.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, X4226FUkarene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Vi reiste som par med én hund. God kveldsmat som er inkludert i prisen! Trivelig hotell-ansatte. Ikke mye ekstra i tillegg i pris for å ha med hund i forhold til andre hoteller. Hadde vært mer renslig og praktisk hvis rommene ikke hadde teppe på gulvene (pga astma) da det var litt tyngre å puste på rommet. Ellers alt tipp topp. Takk for oss!! Vi kommer tilbake :)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Cesssa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi overnattet her både tur nordover til Senja og da vi skulle sørover igjen. Veldig hyggelig service, rene og pene rom samt en deilig frokostbuffet. Det er også verdt å legge til at du får varmmat inkludert i prisen på kveldsbuffeten

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 251vanjac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Ankom hotellet en sommerkveld etter en dag med svært høy temperatur. Ble først tildelt rom i 5. etasje, men ble flyttet til 6. etasje da barneseng ikke var gjort klar. Måtte stå og vente mens de gjorde klart, noe som er ugunstig med lite barn sent på kvelden. Rommet var ulidelig varmt, vinduet kunne knapt åpnes og temperatur kunne ikke justeres. Det var ikke ordnet håndklær til ungen. Resepsjonisten var svært behjelpelig da vi ga beskjed om varmen, og stilte ned temperaturen (uten at vi merket særlig effekt). Fikk også utdelt en liten vifte, og deretter en større vifte da de selv kjente hvor varmt det var (i forbindelse med at vi ba om å få låst opp vinduet for full lufting).

Kveldsmåltid (varmt, kaldt og dessert) inkludert i prisen trekker opp, men barneseng var ekstra kostnad. Ikke kjøleskap, vannkoker e.l. på rommet. Betalparkering, og denne var full. Finnes alternative parkeringer i nærheten.

Romtips: Be om rom vendt bort fra solen på de varmeste dagene
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tmn717
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser