Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best i byen”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vil du ha fisk å spise så er dette plassen i Narvik. Alt på menyen kan anbefales. Råvarene står i høysete. Fin og koselig atmosfære

Dato for besøk: november 2018
Takk, bengtao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (206)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 207 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Respekt for råvarene gir fantastisk smaksopplevelse og betjening som kan sitt fag. Lørdagskvelden i Narvik ble en fin avslutning på ferien

Dato for besøk: september 2018
Takk, DagfridB2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat i flotte lokaler. Noe for enhver gane, både store og små. Egner seg for alt fra raske lunsjer til små selskaper.

Utsøkt fersk fisk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, travelpavelravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Fiskeburger med coleslaw. Skikkelig god. Grov, mye smak. Høyrygg av sei, smakfull, delikat og spennende tilbehør. God øl og vinanbefaling til maten. Hyggelig og oppmerksom servitør. Hit vil vi tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å spise fiskemiddag da vi overnattet på Scandic Narvik. Valget falt på Fiskehallen som ligger 200m fra hotellet. Restauranten har ca 50 sitteplasser. Her serveres deilig fiskemiddager. Vi valgte signaturretten som var grillet boknafisk. Den smakte fortreffelig. Anbefaler stedet.

Dato for besøk: august 2018
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din