Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bursdagsfeiring”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 1 av 27 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat nok en gang. Vi spiste grillet tørrfisk. På en skala fra 1 til 10 så var vi alle enige om at dette var en suveren 10 er. Fantastisk resturang

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, halvarm2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (231)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 231 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018

Det skal noe til å få topp karakter, noe denne fiskerestauranten er helt i nærheten av. Vi besøker den jevnlig og har aldri gått misfornøyd derfra.
Porsjonene er bra, du blir mett hvis det er ditt formål med besøket. Fersk fisk er ikke billig noe sted i verden, heller ikke her, men likevel akseptable for et godt fiskemåltid.
Servicen er bra. Godt kaldt vann fra en av Norges beste drikkevannkilder får du med på kjøpet.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, bjse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Vil du ha fisk å spise så er dette plassen i Narvik. Alt på menyen kan anbefales. Råvarene står i høysete. Fin og koselig atmosfære

Dato for besøk: november 2018
Takk, bengtao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Respekt for råvarene gir fantastisk smaksopplevelse og betjening som kan sitt fag. Lørdagskvelden i Narvik ble en fin avslutning på ferien

Dato for besøk: september 2018
Takk, DagfridB2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat i flotte lokaler. Noe for enhver gane, både store og små. Egner seg for alt fra raske lunsjer til små selskaper.

Utsøkt fersk fisk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, travelpavelravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.