Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiskehallen trivelig sted.”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020

Kjøpte fiskekaker der. Dessverre hadde de ikke varme fiskekaker så vi måtte spise dem kalde på hotellrommet. Min venninne kjøpte torsketunger på kafeen der, og syntes dem var nydelige. Jeg kjøpte ikke for jeg spiser ikke noe som andre har hatt i munnen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tromso1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (206)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 206 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Spiste boknafisk, og røye. Begge deler smakte utmerket. Til barna hadde de gode fiskeretter, men også vanlig burger som var bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrondKristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Snartur innom Narvik på bobilferie. Hadde veldig lyst på et rekesmørbrød til lunch , men det var vanskelig å oppdrive. Da ble det kremet fiskesuppe i steden. Suppen var god den....men manglet litt synes jeg... kunne vært litt mer grønnsaker... kanskje litt vårløk og litt rød paprika ... noe som frisket opp smaken / utseende litt... og kanskje litt større porsjon... varmt og godt brød til var bra ! Pluss for at de serverte mineralvann i 1/2 liters flasker !

Dato for besøk: juni 2020
Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bra!! Alt anbefales fra ferske REKER til røkt torsk. Lyr, spekesild, uer, seifilet, med mere snadder. Betjeningen kan alt om fisk.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Trond B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Vi har spist mange middager og lunsjer her, alt smaker perfekt. Porsjonene er store, all maten er vellaget. Personalet er alltid hyggelig og kan sin jobb. Eneste minuset får lokalet som er litt ukoselig.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Birgerline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din