“Fiskehallen trivelig sted.”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 2 av 46 Restauranter i Narvik
Anmeldt 17. juli 2020

Kjøpte fiskekaker der. Dessverre hadde de ikke varme fiskekaker så vi måtte spise dem kalde på hotellrommet. Min venninne kjøpte torsketunger på kafeen der, og syntes dem var nydelige. Jeg kjøpte ikke for jeg spiser ikke noe som andre har hatt i munnen.

Takk, Tromso1

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Spiste boknafisk, og røye. Begge deler smakte utmerket. Til barna hadde de gode fiskeretter, men også vanlig burger som var bra.

Takk, TrondKristiansen
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Snartur innom Narvik på bobilferie. Hadde veldig lyst på et rekesmørbrød til lunch , men det var vanskelig å oppdrive. Da ble det kremet fiskesuppe i steden. Suppen var god den....men manglet litt synes jeg... kunne vært litt mer grønnsaker... kanskje litt vårløk og litt rød paprika ... noe som frisket opp smaken / utseende litt... og kanskje litt større porsjon... varmt og godt brød til var bra ! Pluss for at de serverte mineralvann i 1/2 liters flasker !

Dato for besøk: juni 2020
Takk, trond116
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bra!! Alt anbefales fra ferske REKER til røkt torsk. Lyr, spekesild, uer, seifilet, med mere snadder. Betjeningen kan alt om fisk.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Trond B
Anmeldt 12. februar 2020

Vi har spist mange middager og lunsjer her, alt smaker perfekt. Porsjonene er store, all maten er vellaget. Personalet er alltid hyggelig og kan sin jobb. Eneste minuset får lokalet som er litt ukoselig.

Dato for besøk: januar 2020
3  Takk, Birgerline

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!