Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best fish ever!”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 1 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Ny runde i byens beste fiskerestaurant. Utvidet familie med ulik smak. Det ble en runde med bestselgerne, grillet tørrfisk og fisken chips. Fisken er laget på utmerket sei og tørrfisken serveres med en himmelsk gulrotstuing. Maten er så delikat og smakfull at utfordringen er å ikke spise for fort.
Igjen må vi og reisefølget på sju erkjenne at dette er mat i verdensklasse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Trond B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (213)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 213 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020

Informerte om lang ventetid ved ankomst grunnet full restaurant, men det var absolutt verdt ventingen! Nydelig mat, super fiskemeny for barna. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 797ceciliep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Kjøpte fiskekaker der. Dessverre hadde de ikke varme fiskekaker så vi måtte spise dem kalde på hotellrommet. Min venninne kjøpte torsketunger på kafeen der, og syntes dem var nydelige. Jeg kjøpte ikke for jeg spiser ikke noe som andre har hatt i munnen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tromso1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Spiste boknafisk, og røye. Begge deler smakte utmerket. Til barna hadde de gode fiskeretter, men også vanlig burger som var bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrondKristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Snartur innom Narvik på bobilferie. Hadde veldig lyst på et rekesmørbrød til lunch , men det var vanskelig å oppdrive. Da ble det kremet fiskesuppe i steden. Suppen var god den....men manglet litt synes jeg... kunne vært litt mer grønnsaker... kanskje litt vårløk og litt rød paprika ... noe som frisket opp smaken / utseende litt... og kanskje litt større porsjon... varmt og godt brød til var bra ! Pluss for at de serverte mineralvann i 1/2 liters flasker !

Dato for besøk: juni 2020
Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din