Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk”
Anmeldelse av Fiskehallen

Fiskehallen
Vurdert som nr. 1 av 26 Restauranter i Narvik
Prisklasse: USD 10 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Trivelig lokale og ansatte. Vi delte en "snack" på 4 med blåskjell til forrett. Det var 1 kg blåskjell, god porsjon båtpotetet og aioli. Var en enorm porsjon, og veldig godt.
Til hovedrett tok vi stekt kveite, grillet tørrfisk og boknafisk. Den stekte kveita var nydlig, med fantastisk god pure og saus. De med grillet tørrfisk og boknafisk var også fornøyd. Baconet får litt trekk, da jeg savner litt mere smak og mindre fett.

Trekker litt ned på utvalget av viner, og ingen vinkart. Var 3 forskjellige hvitvin å velge på b.la. Hjemme ville vi drukket en aquavit til denne maten. Dette kom vi på når vi var ferdig. Med drikkekart ville vi kanskje ha kommet på dette tidligere.

Det var ganske fullt i lokalet, og kun 1 toalett. Noe som selvfølgelig førte til kø.

Men alt i alt verdt et besøk. Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 111ninae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (226)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 226 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021

Vi ankom stedet og ble godt tatt i vare mot. Vi hadde med rullestol og de ansatte lagde en rampe for oss slik at vi kunne sitte ute å nyte godværet. Det var godt vær, men maten var helt fantastisk. Vi bestilte fiskesuppe og retter med tørr fisk på grillen, en av dem var husets spesialitet. Dette er mat man ikke får mange steder, og kvaliteten er på det høyeste nivå! Fersk fisk på sitt beste.

Om det er et sted man må spise i Narvik så er det her!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Andreas D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi har i sommer spist her 4 ggr - forskjellige retter - og alt har smakt veldig, veldig godt. Rikelig med mat.
Takk! Vi kommer tilbake!
Anbefales virkelig!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, annebrittb2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat - kveite og fiskesuppe. Må være byens beste alternativ hvis man ønsker å spise fisk. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, paal_2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Fin velkomst med uformell og god service. Etter anbefaling bestilte vi blant annet fiskesuppe, og den var nydelig! Fish & chips var også digg. Her kan de fisk!

Bonuspoeng for også å ha pasta på barnemenyen, og spesielt god service å tilby oss å ta med rester hjem da minstemann ikke spiste spesielt mye.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 650sirig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fiskehallen, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Fiskehallen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.