Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avslappende miljø”

Punktum Kafé og kaffebar
Vurdert som nr. 18 av 24 Restauranter i Narvik
Prisklasse: USD 20 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Kaffeen ligger i lokalene til Narvik Krigsmuseum. Vi bestilte oss kaffe og noe å spise. En napoleonskake og en «verdens beste». Meget god kaffe og kaker. Det samme kan sies om service. Et hyggelig opplevelse. Kan anbefales! Vi betalte kr 179,-. Verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2018

Trivelig lite serveringssted i biblioteket og fredsmuseet. God mat og hyggelig betjening servert i morsomt og spesielt service.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, John-Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Fin liten intim plass med en fin liten meny. Prisene er ok og maten god. Rask og greit. Hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2018
Takk, bengtao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig liten kafé inne i Biblioteket. Bløtkaken var nydelig. Stille og rolig kafé. Betjeningen var service innstilt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Det er en hyggelig liten kafé som ligger bak resepsjonen for biblioteker og krigsmuseet. Det er mulig å lese blader og aviser fra museumet. De har kaffe, kaker og småretter.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Punktum Kafé og kaffebar, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Punktum Kafé og kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din