Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det sterkeste ”

Milano Ankenes Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 24 Restauranter i Narvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Blide og hyggelig personalet som jobber der. Anbefales på det sterkeste.
Det er koselig lokaler som oppleves som rene og innbydende. De har barnestoler og er en barnevennlig restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 488hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Alltid trivelig. Uansett om man bestiller "Take away" eller spiser i lokalet. Ordner seg Stortsett alltid om man ønsker en liten "Vri" på retten med ekstra eller mindre av tilbehøret (Til en billig penge) overkommelige priser på menyen.
Hyggelig betjening

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 536christofferc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

God service og god mat. Man føler seg velkommen når man blir møtt med et smil. Gode porsjoner var det også.
Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 70annelisej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Ble møtt med et smil og hei ved ankomst, vist til et bord og fikk menyen. Ønsket jeg noe å drikke mens jeg så i menyen, og anbefalinger om hva jeg burde prøve. Gikk for pepperbiff og fløtegratinerte poteter. Her brukes det kun indrefilet, og biffen var riktig stekt, god saus, grønnsaker med tyggemotstand og gide poteter. Flott service. De fleste bordene sto ved vindu, noe som gjør det til at de fleste får et fint utsyn.
Her kommer jeg tilbake, anbefales.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, JosteinEG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Grei pizza for en rimelig penge.

Bestandig greit å ringe å bestille på tur hjem.

Godt å ha noen lokale restauranter utfor bykjernen.

Trekk for noe kjedelig menyoppsett. Det er for mange like restauranter i Narvik

Dato for besøk: januar 2019
Takk, T7966CEthomash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Ankenes Restaurant, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Milano Ankenes Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din