Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god thai mat og billig”

Narvik Thai & Sushi Take Away
Vurdert som nr. 15 av 24 Restauranter i Narvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. august 2020

Maten var sikkelig god - kommer helt klart til å bestille takeaway flere ganger. Maten er også relativt billig. Vi spiste Pad-Thai Gai og var veldig fornøyd. Restauranten har satt chili etc. ved siden av retten slik at man kan regulere styrken selv. Ventetiden var veldig all right, omtrent 10 minutter fra bestilling måtte vi vente. Anbefales å prøve hvis man liker thai mat.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, anjamarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 9 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Etter en lang dag var jeg klar for litt god mat og gikk forbi den anonyme thai-butikken i Narvik. Leste anmeldelser fra TripAdvisor og folk mente de hadde god mat.

Gikk inn å bestilte Nr.1 Pad thai... Dette angrer jeg ikke på. Maten var utrolig god, faktisk noe av den beste thaimaten jeg har smakt. Rikelig med både kjøtt og grønt. Ferdig på få minutter.

Alleredet bestemt at jeg skal tilbake dagen etter å bestille igjen.

Takk for utrolig bra mat!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, MortenWOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2017

God thaimat ,godt utvalg i retter. Betjeningen er serviceinnstilt.
Kan trygt anbefales til de som vil ha noe annet enn gatekjøkkenmat

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Steinar-kr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017 via mobile enheter

Takeaway som både voksne og barn liker. Vi anbefaler nr 1 Kylling med nudler som er litt sterk. Våre barn foretrekker nr. 2 som er en mildere variant.

Dato for besøk: mars 2017
1  Takk, MaritaHavaasOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Narvik Thai & Sushi Take Away, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Narvik Thai & Sushi Take Away? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din