“Brun pub opplevelse”
Anmeldelse av Narvikguten Pub

Narvikguten Pub
Vurdert som nr. 13 av 46 Restauranter i Narvik
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Like nedenfor gjestehuset, lå Narvikguten. Dette er en hva jeg vil betegne som «brun» pub. Her var hensikten å slappe av samme med venner rundt et glass (og kanskje flere) med øl. Trivelig plass og betjening om en søker slike miljø. To øl kostet oss kr. 188,-.

Takk, AndersZorn

Anmeldt 16. november 2019 via mobile enheter

Vi var her tidlig en lørdags kveld. Trivelig dame bak disken. Familiær stemning. En øl og en irish coffee var midt i blinken.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, ToneL298
Anmeldt 2. november 2019

Dette er en oblikatorisk pub da vi er i Narvik, her er det alltid liv og røre i alle de årene vi har besøkt byen. Sist vi var der traff vi noen slektninger som vi ikke hadde sett på mange år

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Willy M
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Byens eneste brune pub. Må oppleves mye historie i veggene og ALLE e hjertelig velkommen og hyggelig betjening.

Takk, bengtao
nilsragnarby1, Owner på Narvikguten Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2019

Hei Bengt, Takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Anmeldt 26. februar 2018

Brun pub med historie i veggene.
Her kan du dra i dress eller arbeidsklær.
Godkjent av mine engelske venner.
Men fyll opp ølkranene sist var dere fri for IPA.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Runar W

Hei Runar,
Takk for gode tilbakemeldinger. Beklager at vi var fri for IPA når du var der, vi har nok vært utsatt for problemer med leveranser når du var der. Det beklager vi. Alt er på stell nå. Velkommen tilbake.

Reisende som så på Narvikguten Pub, så også på

Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Narvikguten Pub? Del dine erfaringer!