Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med rumpeballer”

Kafferiet Resturante og Bar
Vurdert som nr. 5 av 24 Restauranter i Narvik
Kjøkken: Europeisk, Bespisning, Bar, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Valgte denne restaurant da vi likte menyen. Spiste Havetspasta, denne retten var nydelig og prisen helt grei. Ølet var overpriset, 106,- kr for en 0,3 og Mango IPA var noe smakløs. Kjempe trivelig lokale. Det som trakk ned hele opplevelsen var at den kvinnelige servitøren hadde ett så kort miniskjørt på seg at lite ble overlatt til fantasien. Når hun bøyde seg for å sette fra seg mat/drikke kom hele rumpa mm frem. Vi var tidlig å spiste ca 2030 og der var fortsatt barnefamilier som gjester. Anbefaler litt lengre skjørt.. Noen i mitt følge ønsket ikke være der lengre når vi såg denne servitøren.

Dato for besøk: juli 2020
5  Takk, evelyna294
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 186 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Stedet har muligheter. Fint sted utenfor - i friluft. Bra utvalg øl, dårlig på vin( de manglet flere av vinene som står på kartet)
Personalet mangler mye på servicen!!
Sørgelig så lite fokus de har på gjester. Ofte veldig opptatt av hverandre og lange passiarer med hverandre uten å løfte blikket på gjester som ønsker service.
Manglet kniv og gafler når maten kom, og når betjeningen hentet dette , så la de det bare ytterst på bordet.
Maten var OK, men resten trakk ned.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Gode drinker men dårlig service. Vi står i baren og venter på å få bestille rundt tre personale som står i baren og gjør andre ting (fyller opp glass, vasker kaffemaskin og forsvinner). De fremstår lite imøtekommende ovenfor oss kunder. Vi står og venter i ti minutter uten hell og velger å legge igjen pengene en annen plass ikveld. Har hatt gode opplevelser her tidligere, men idag var det graverende. Synd for Narvik som satser på turisme og særlig i sommer hvor mange nordmenn fra landet rundt gir Narvik et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Christine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Gode drinker, men veldig dårlig service. Ingen av servitørene viser interesse rundt kundene. Lang ventetid før man får noe form for service. Spurte flere ganger om drinkmeny og bestilling men ble bare avvist.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gjest22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Spiste indrefilet av okse, nydelig! Perfekt stekt biff, godt tilbehør, stor porsjon, hyggelig pris, eksepsjonell god service...her er det ingenting å trekke ned på!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 406victoriae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafferiet Resturante og Bar, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Kafferiet Resturante og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din