Fantastisk god mat. Flott service 😀Der er alltid nydelig mat . rå godt pizza 🍕 anbefales på det sterkeste 🍽🍴
Mat av god kvalitet til helt Ok priser. Vi valgte biff og den var både smakfull og riktig tilberedt, samt menyen består av både pizza og kjøttretter av variert slag.
Lokalet er spartansk innredet og ikke veldig forseggjort, men fungerer helt greit for en rask middag.
Det var Veldig god mat og bra service,jeg bestilte pepperbiff og familien min bestilte pizza . anbefales
Veldig koselig og nydelig sted, maten er veldig bra og servitørene er svært vennlige, jeg hadde anledning til å smake på noen av rettene fra menyen, og de er virkelig velsmakende! Rask service! De tilbyr også «take away»!
Kjempe bra spisested mitpå Narvik sentrum. Anbefaler til kjempe bra meny og hyggelig personal smakfull mat
Tusen hjertelig takk og velkommen igjen.