Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin spiseplass”
Anmeldelse av Milano Restaurant Narvik

Milano Restaurant Narvik
Vurdert som nr. 4 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk hit å spiste etter en lang kjøretur. Nyopppusset lokale, veldig fint. Vi bestilte pizza å kebab mix. Veldig mye mat ble iallefall mett. God mat var det også å hyggelige folk som arbeidet der. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 70maij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 91 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

En helt vanlig kveld gikk vi hit for å spise. Kom inn, spurte om de hadde plass til 3, fikk 3 menyer i handa og bedt om å finne et bord. To servitører gjorde ingenting, men hadde altså ikke tid til å gi oss et smil og følge oss til bordet.

De hadde 4 typer øl. 3 pils og en 1664 ...

Bestilte oss noen kjøttstykker, som alle var overraskende bra stekt i henhold til ønsker. Min var druknet i saus, de to andre dynket i grillkrydder, som om det var noe de ville skjule. Servert med frossengrønnsaker. Ikke greit.

Det kom ingen bort til bordet underveis for å sjekke om vi synes det var bra eller om vi trengte noe mer. Når vi var ferdige med hovedretten spurte vi om dessertkart og fikk da til svar at det nok ville bli lang ventetid på desserten, for de hadde jo fått et langbord, må vite. Som tydeligvis var MYE viktigere enn oss som allerede hadde spist. All maten deres måtte tilberedes først kunne hun fortelle. Så da ble det ingen dessert.

Tror ikke jeg så en antydning til et smil hele tiden vi var der.

Kort fortalt så angret vi på at vi ikke gikk et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bwirum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Løvstek med chips var bra ifølge den som spiste det,min hvitløkssnadder med chips var helt grei.Black and white ble bestilt medium og var for mye stekt og tørr.Chipsen var best totalt.Hyggelig og blid servitør må sies:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, wenche951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted i nyoppussede lokaler. Hyggelig betjening og god service. Anbefalte nydelig kebab mix tallerken. Mer enn nok til å bli mett. Maten var meget god og prisen helt ok. Trenger ikke bestille bord. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Beliggende i parallellgaten til hovedgaten i Narvik sentrum. Hyggelige ansatte og god mat, mye mat. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Restaurant Narvik, så også på

 

Har du vært i Milano Restaurant Narvik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din