“Så der!”
Anmeldelse av Milano Restaurant Narvik

Milano Restaurant Narvik
Vurdert som nr. 4 av 46 Restauranter i Narvik
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Travelt sted - men går unna.
Raske med å ta bestilling og mat levert raskt. Desverre ett minus for at de glemte min bakte potet, hadde spist mesteparten da den kom. At de bruker fryste grønnsaker trekker ned og gjorde måltidet litt stusselig.

Takk, M0rtenU

Anmeldt 17. juli 2020

Veldig bra mat. Friske og gode råstoffer. Bestilte takeaway og maten var god og varm da den kom frem. Anbefales!

Takk, 817christinah
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat. Fantastisk god og mør biff med deilige grønnsaker og bakt potet. Kebaben smaker fortreffelig og det samme med pizza som kommer derifra. Og for noen fantastiske priser.Og de har take away

Takk, Happiness31480199087
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Husets biffburger smakte godt. Kebab, både med kylling og kebabkjøtt smakte veldig bra. Kyllingsnadder var god, men ikke like bra som det andre. Pizzaen var også veldig god! God betjening også.

Takk, Vilius B
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk hit å spiste etter en lang kjøretur. Nyopppusset lokale, veldig fint. Vi bestilte pizza å kebab mix. Veldig mye mat ble iallefall mett. God mat var det også å hyggelige folk som arbeidet der. Anbefales

Takk, 70maij

Reisende som så på Milano Restaurant Narvik, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Milano Restaurant Narvik? Del dine erfaringer!