“God pizza”
Anmeldelse av Milano Restaurant Narvik

Milano Restaurant Narvik
Vurdert som nr. 3 av 46 Restauranter i Narvik
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Menyen er stor, men ikke "bekymringsverdig" stor. Personlig syntes jeg pizzaen var god, men kunne med fordel vært en anelse mer fyll. Min samboer bestilte kebabtallerken, hun syntes den var helt grei, kunne vært mer salat, og det var lite agurk i salaten. Fikk servert en særdeles god rødvin til maten "rossa di toscana". Kan anbefale plassen om man liker italiensk pizza.

Takk, 727runeg

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi besøkte dem i dag . Førsteinntrykket / inngangen/oppgangen så litt slitt ut, men vi gikk opp. Jeg bestilte noe så kjedelig som biffsnadder og fikk en utrolig positiv overraskelse. Uten tvil det suverent beste biffsnadder jeg har smakt. Store, gode, smakfulle og møre biffbiter som smakte fantastisk . Det viste seg å være indrefilet . Godt stekte grønnsaker / chips og litt kål/ tomat. Et herrremåltid for kr 200 . Ellers var det en svært variert meny til hyggelige priser . Så kan virkelig anbefales !

Takk, larshK4623PT
Anmeldt 18. mars 2022

Super mat og service ! Anbefales ! Biffen er supermør og burgeren er saftig som bare det. Pizzaen har masse fyll og sprø bunn. Digg!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Preben92
Anmeldt 3. november 2021

Jeg glemte å skrive anmeldelse om min dårlige opplevelse med mat i Milano. Jeg husker at 22. oktober var jeg i Milano med mannen min, barna og vennen min. Vi bestilte medium 20 pizza, kylling snadder, kylling tallerken, nuggets chips, pølse chips og liten chips. pizza var ikke stekt og kylling på pizza var til og med ikke middels stekt. kylling sanadder og kylling tallerken var middels stekt. Selv nuggets og chips også medium stekt. Jeg har aldri hatt slik mat i noen restaurant.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, eriko404
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

tter en lang kjøretur bestemte vi oss for å dra innom Milano. Der ble vi møtt av en hyggelig kelner. Vi bestilte en kebabtallerken og en pizza Milano. Pomfien på kabebtallernenen var perfekt piffikrydret, altså en perfekt piffikrydret pomfri som smakte nydelig sammen med det gode kebabkjøttet. Pizzaen var perfekt stekt, og kom sammen med en smakfull rømmedressing servert i sausnebb. Måltidet var en høydare, og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Maps09360917808

Reisende som så på Milano Restaurant Narvik, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Milano Restaurant Narvik? Del dine erfaringer!