“Koselig sted”
Anmeldelse av Milano Restaurant Narvik

Milano Restaurant Narvik
Vurdert som nr. 4 av 47 Restauranter i Narvik
Anmeldt 9. mai 2024 via mobile enheter

Trivelig sted og god mat.
Stort pluss for hyggelig personale og for at det er stille, det vil si ingen musikk 👏👏👏
Vi kommer svært gjerne tilbake 🤗

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 636sylviar

Anmeldt 28. mars 2024

Trivelig plass og god stemning. Særdeles hyggelig og oppmerksom betjening, til tross for at restauranten var full. Bestilte pizza, og den kom fort. Sprø og god bunn, men lite smak på pizzaen. Spiste pizza nr 24, Alanya pizza.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, 981signy
Anmeldt 4. februar 2024

Ringte for 1 time og 10 min siden å bestille mat hjem. Først og fremt masse knot med bestilling for personen som tok imot bestillingen klarte ikke å høre eller forstå hva vi sa. Så vi ringte å lurte på hvor maten blei av når det var gått 45 min, da sa sjåføren at det var forsinkelser, å det er helt greit. Men vi fikk beskjed om at han skulle kjøre ut til oss med en gang, det er nå gått over 25 min til å fortsatt ingen mat.. (fikk beskjed når vi bestilte at dette skulle ta 20-30 min) vi bor 3-4 min unna med bil, dette er første og siste gang vi noen sinne blir å bestille mat..

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Cecilie S
Anmeldt 8. september 2023

Bestilte burger med chips levert på døra. Måtte kverulere med budbringer om at han ikke kunne gå ut av bilen. Alle andre jeg har bestilt på døra fra, har kommet til døra. Betaler tross alt for det. Klaget og fikk en bortforklaring om at budbringeren var 50% sykemeldt. Har ikke noe med meg å gjøre. I tillegg får jeg unnskyldning om at Milano ikke leverer på døra. Så var det uklarhet i bestillingen. Bestilte burger med chips. Fikk chips og løkringer. Er sikker på at jeg var tydelig i bestilling, men opplevde å bli motsagt likevel etter å ha klaget.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Voyage44342217332
Anmeldt 8. september 2023

Mye venting før mat og drikke kom.
Uoppmerksom servitør.
Vi hadde lyst på dessert etter middagen,men de var fri for desserter.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Rita M

Reisende som så på Milano Restaurant Narvik, så også på

Narvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune

Har du vært i Milano Restaurant Narvik? Del dine erfaringer!