Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempekoselig restaurant og”
Anmeldelse av Furu Gastropub

Furu Gastropub
Vurdert som nr. 2 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig restaurant og særdeles god service og god mat. Vi spiste her 2 kvelder i løpet vårt opphold i Narvik og anbefaler virkelig denne restauranten. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Narvik.

Dato for besøk: august 2020
Takk, StineH459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 43 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020

Fikk servert frityrstekt kjøttpudding da jeg bestilte krispy kylling. Viste det til kelneren som påsto det var kylling.

Dato for besøk: august 2020
Takk, rolfg452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet vi bodde på anbealte å bestille bord om vi skulle ut å spise. Hadde lest om Furu gastrobar på Tripadviser og bestillte bord asap...heldigvis. Helt fullt da vi kom, desverre utsolgt for det vi hadde tenkt å bestille. Istedenfor crispy kylling ble det vanlig burger og spareribs. Vi kunne helt sikkert valgt hvilken som helst av rettene på menyen og blitt fornøyd. 3 ulike sauser å velge mellom til spareribs, kjøttet var så mørt at det nesten smeltet på tunga. Porsjonen var så stor at den måtte deles med samboeren. Han spiste burger med chorizo og pommes frites. Burgeren var perfekt stekt, og mer enn stor nok til å bli mett av. Hyggelig kelner, rask servering, god vin og god atmosfære. Er du i Narvik så anbefales stedet på det sterkeste. God apetitt og husk å bestill bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, evab749
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Fantastisk mat og fantastisk service! Vi har allergier og Bastian vår strålende servitør husket det fra gang til gang og fikset Alt, rett og slett imponerende. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingviee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke, enkle fine retter med hyggelig betjening til en rimelig pris. Kaffe og drikke også godt

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Christian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Furu Gastropub, så også på

 

Har du vært i Furu Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din