Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og service ”
Anmeldelse av Furu Gastropub

Furu Gastropub
Vurdert som nr. 2 av 24 Restauranter i Narvik
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kjempebra spiseplass med spennende meny, veldig god mat og trivelig betjening. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Rasmus A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 44 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2020

Vi har spist her ved to anledninger og kommer helt klart til å komme tilbake. Maten var veldig god og servitørene var veldig serviceinnstilte - ingen tvil om at eier/dagligleder har terpet og passet på at deres ansatte skal være serviceinnstilt. Lokalene er smakfulle og menyen er variert nok til å passe de aller fleste. Må bare presiseres en gang til; maten var veldig god, spesielt søtpotet fries, disse var de beste vi noengang har smakt!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, anjamarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

En flott restaurant med nydelig mat og drikke. Servicen er upåklagelig. Stil og diskresjon. Fantastisk,kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Pia K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig restaurant og særdeles god service og god mat. Vi spiste her 2 kvelder i løpet vårt opphold i Narvik og anbefaler virkelig denne restauranten. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Narvik.

Dato for besøk: august 2020
Takk, StineH459
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Fikk servert frityrstekt kjøttpudding da jeg bestilte krispy kylling. Viste det til kelneren som påsto det var kylling.

Dato for besøk: august 2020
Takk, rolfg452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Furu Gastropub, så også på

 

Har du vært i Furu Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din