Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei lunsjplass”
Anmeldelse av Furu Gastropub

Furu Gastropub
Vurdert som nr. 2 av 26 Restauranter i Narvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Lokalet er fint, nytt og moderne.
Servicen er god. Vi ble møtt av en hyggelig servitør, som viste oss til bordet.
Siden vi skulle spise lunsj, valgte vi dagens lunsj, som var pitabrød med pommes frites. Det falt ikke helt i smak, men det gikk an å spise det. Prisen var egentlig ikke noe å si på.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 864maritas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 65 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Spiste lammefilet som smakte nydelig. Smakfult interiør, rolig miljø og god service. Hit drar jeg gjerne igjen!.......

Dato for besøk: juli 2021
Takk, heidianetteg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Lunch på Furu Gastropub i dag, vi var 6 personer og bestilte 2 forskjellige type retter fra dagens lunchmeny og noen bestilte dagens som var laks med pasta, alt smakte fortreffende

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Obotty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Knallgod mat. Hadde indrefilet av okse og short ribs. Begge deler var kallgodt. Hyggelig atmosfære og god service. Kommer nok tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 495hagenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Jeg fikk meg ett skikkelig godt måltid her. Stemningen var god, mørk og dyster. Smittevernet virket godt. Selv om jeg var alene, så ble jeg sett godt. Jeg bestilte fisk, og det var ett godt valg. Fisken var souVie’et og det smakte helt nydelig. De hadde også masse gøy øl som passet til maten.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Furu Gastropub, så også på

 
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Furu Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.