Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 167
Hotels.comUSD 148
TripadvisorUSD 148
FindHotel
eDreamsUSD 167
PricelineUSD 167
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (422)
Filtrer anmeldelser
422 resultater
Vurdering fra reisende
71
149
119
60
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
149
119
60
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 422 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fikk en stort oppusset rom i 6 etasje med fin utsikt. Inneholdt det nødvendige, men savnet ett kjøleskap/ minibar. Og glass til å sette tannbørster i. Greit med gateparkeringsmuligheter. Betaling 9-17.
Standard frokostbuffet, men savnet litt flere desifikasjons flasker. Mye folk i spisesal tidvis.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Frantzen, Daglig leder på Quality Hotel Grand Royal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Morten,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Velkommen tilbake!

Mvh,

Marlene Frantzen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Hotellet er/ er i ferd med å bli oppgradert. Jeg fikk et romslig rom som vel også er et handicaprom (Rom 259). Rommet hadde gode kvaliteter og er samkfullt innredet. Hyggelig personale. God sovekvalitet og stille rom, selv om det ligger mot E6. Jeg har bodd på andre hoteller i Narvik, men dette er den beste hotellerfaringen i byen så langt. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Frantzen, Daglig leder på Quality Hotel Grand Royal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Lars,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen.
Det gleder meg å høre at vi har gitt deg den beste hotellerfaringen i Narvik.
Ja vi er godt i gang med renoveringen og godt over halvparten av rommene er renovert.

Velkommen tilbake!

Mvh,

Marlene Frantzen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nok et besøk på Grand. Leverer som forventet. Hyggelig resepsjonist. Rommet greit og rent i den nye delen. Har det nødvendige inkl vannkoker. Ikke større enn det må være. Stolen vond å sitte lenge i. Pluss for at hotellet er under oppussing. Corona-frokost et pluss. En vert som forsynte oss det vi ønsket på fatet. God Corona-fokus. Grand er trygt og forutsigbart

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Frantzen, Daglig leder på Quality Hotel Grand Royal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen.
Det er godt å høre at du er fornøyd og at du føler det er trygt hos oss.
Vi setter stor pris på det da dette er veldig viktig for oss.

Velkommen tilbake!

Mvh,

Marlene Frantzen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019

Denne gangen vil jeg gi en positiv og velfortjent anmeldelse .
Fikk ett nylig renovert rom i den andre del av hotellet. Har tidligere fått eldre rom i den gamle delen av hotellet.
Rommet var flott og romslig ,varmen sto på da jeg ankom rommet.
møblene var moderne , lekre farger , og lunt parkett gulv.
Pent bad med varmekabler.
sengen var supergod . Opplevelsen av hotellet ble en helt annen ; med ett så flott rom.
Servicen denne gang var upåklagelig.
Frokosten variert , og velsmakende.
All betjening var hyggelig og imøtekommende. Resepsjonen var julepyntet og stemningen god. Jeg hadde ett kjempefint opphold.

Romtips: Hvis du vil ha ro ,be om rom vendt bort fra sentrumsgata. Og i øvre etasje.
Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, surrekatt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarleneF1062, General Manager på Quality Hotel Grand Royal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Hei,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på det.
Godt å høre at vi klarte å imponere deg denne gangen, det varmer våre hjerter.

Vi ser frem til å ta imot deg flere ganger!

Mvh,

Marlene Føre Frantzen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Jeg sjekket inn på en fredag, alt så veldig bra ut, vi kom opp til etasjen der vi hadde suite, endte så opp i det som virket som en urgammel del av bygget. Rommet var stort og romslig, men resten var mer nedtur enn opptur. Frokosten var av den dårlige typen, eggerøre basert på pulvermix, halvrått bacon, nesten tomt for brød, generelt en skuffende opplevelse. Badet på rommet hadde skitne fliser, fugemassen langs veggene var gulere enn en viss president! Toalettpapiret kan vel strengt talt kalles for små servietter ment for helt andre formål, dette er virkelig skuffende, vi hadde forventet å få en ordentlig suite, ikke et rom som burde vært pusset opp for et par tiår siden. Ingen artikler på badet bortsett fra hårføner og litt såpe som såvidt kommer ut av beholderen sin.

Opp i ringa, Quality Hotel, dere har en lang vei å gå her i Narvik.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elias T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarleneF1062, General Manager på Quality Hotel Grand Royal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei,

Vi har ikke suiter på hotellet. Vi har derimot helt nyoppusset deluxe rom er er veldig fin.
Vi er i full gang med renovering og har fortsatt noen rom som står for tur.
Dersom du har bestilt suite og har blitt plassert der så er det veldig beklagelig.

Ta gjerne kontakt med meg på marlene.frantzen@choice.no slik at vi kan se nærmere på denne saken.

Mvh,

Marlene Frantzen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser