Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
JosteinEG
Trondheim, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
THNarvik, DriftskoordinatorThon Partner Hotel Narvik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. mars 2019
Hei Jostein, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Minibaren blir nå operativ neste uke og du er hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

Eirik Jarl Mikkelborg
Driftskoordinator

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
0.5 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.8 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 665
  • Hotels.com
0.6 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
0.8 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Romservice
Camp 291 Narvik January
  • Agoda.com
0.9 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
1-room apartement
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
1.0 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Bar/lounge
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
0.0 km fra Thon Partner Hotel Narvik
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    0.8 km fra Thon Partner Hotel Narvik
    Gratis Wi-Fi
    • Agoda.com
    1.0 km fra Thon Partner Hotel Narvik
    • Priceline
    • Agoda.com
    1.1 km fra Thon Partner Hotel Narvik
    Se flere hoteller i Narvik
    Anmeldelser (197)
    Filtrer anmeldelser
    197 resultater
    Vurdering fra reisende
    26
    58
    80
    20
    13
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    26
    58
    80
    20
    13
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3439 av 197 anmeldelser
    Anmeldt 19. oktober 2018

    Dette hotellet er et ok overnattingssted for en natt. Ved frokost så oppdager en at det er firmaer som bor der fast når de jobber i Narvik. Deres ansatte oppførte seg som de var hjemme, kaffekanner, påleggsfat etc tok de til bordene sine når de lagde seg matpakker. Bare en person på jobb som ikke klarte å fylle opp manglende mat etc. Middagen om kvelden var like dårlig som forrige gang jeg var der, alt var ihjelkokt. Bytt kokk. Rommene er ok. Det som gir stedet et stort pluss er den hyggelige jenta som var i resepsjonen, (jeg trur hun er polsk)hun gjorde at en følte seg velkommen og at en kommer tilbake. (Hennes fortjeneste at det ble 4 og ikke 3 stjerner)

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Selger2015
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

    Ankom nær midnatt og ble tatt i mot av ei hyggelig resepsjonist, gjorde kvelden positiv. Litt kronglete å finne frem, men de hadde fått opp nye skilt som viste vei.
    Hotellet ligger nesten rett ved bakken, et supert utgangspunkt for flere typer topp- eller skiaktiviteter om vinteren.
    Rommet var nyoppusset, gardiner, senger, sittegruppe og Nespresso kaffemaskin.
    Minibaren var tom, kommer kanskje siden?
    Til å være et superiorrom fantes det ikke noe ekstra på badet, ikke så mye som en dusjhette

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, JosteinEG
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

    Booket inn 4 netter med heiskort. Ved ankomst måtte jeg reservere betalingen med mitt MasterCard og ble fortalt at dette ikke skulle bli trukket fra konto. Ved utsjekk betalte jeg iht. regning kr 5790, men i nettbanken oppdager jeg at de har trukket meg for kr 6531. I tillegg har de lagt inn et reservert trekk på kr 4800 og dermed overtrekt MasterCardet mitt.

    Da jeg kontakter hotellet får å få en oppklaring, møter jeg en meget nonchalant resepsjonist på telefonen, som tydeligvis ikke vet hva hun snakker om.
    Etter å ha brukt mye tid, både får å forsøke å stoppe ektratrekket på kr 4800, samt få tilbakebetalt kr 741 som er allerede belastet får jeg en mail fra en annen ved hotellet som skriver at jeg vil motta kr 989 innen 10 dager!
    Maken til surr har jeg aldri opplevd.
    Legger også til at min venninne ble trukket kr kr 13498 istedenfor kr 5246.
    I skrivende stund har jeg fremdeles ikke fått bekreftet at de fikser dette.

    Dato for oppholdet: april 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    2  Takk, Kaja R
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

    Kom fredag og fikk et flott rom, og betalte ved ankomst. Spiste i restauranten om kvelden og kan dessverre ikke skryte av maten. Grønnsakene var kokt til en ukjennelig farge og ikke spisende.
    Frokost dagen etter var en heller tragisk opplevelse. Det var ingen asjetter/fat å finne for å ha maten på. Måtte til slutt gå inn på kjøkkenet å spørre, men der var ingen som forstod hverken norsk eller engelsk.
    Etter en stund kom det en kar som kunne såpass engelsk at han fant det vi trengte.
    Frokost søndag morgen var også en heller dårlig opplevelse da all varmat ikke var varm, da varmeplate måtte være avslått eller så lav på varme at maten var kald.
    Da vi skulle reise på søndag påstod resepsjonisten at vi ikke hadde betalt og skulle se kvittering, enda vi brukte kort.
    Kvittering lå på rommet i søpla og mente vi måtte hente denne.
    Da vart undertegnede smått forbannet og han gav seg.
    Dessverre et av mine dårligste hotellopphold.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Hans S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

    Det var et helt greit koselig hotell, greie fine rom og en ok frokost :)
    Var en helgetur i Narvik og det beste med hotellopplevelsen var Jocelynn i resespsjonen. Utrolig hyggelig og serviceminded. Tusen takk for at du gjorde helgen vår bedre :)

    Dato for oppholdet: februar 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Nicolai W
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser