Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 145
Hotels.com
Booking.comUSD 145
PricelineUSD 153
Agoda.comUSD 153
FindHotelUSD 146
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (176)
Filtrer anmeldelser
176 resultater
Vurdering fra reisende
25
54
68
20
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25
54
68
20
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 176 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger litt utenfor sentrum. Rommene er ok. De skulle nok hatt noe oppussing. Det ble ikke redd opp/ skiftet håndklær. Vi var der to netter. Frokosten er bra. De i resepsjonen kunne nok vært mer kundevennlige. Var nesten som du var til bry da du skulle sjekke inn. Helt ok, ikke mer

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Pedersen, General Manager på Thon Hotel Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager så mye at dere opplevde resepsjonistene våre som lite kundevennlige. Slik skal det selvfølgelig ikke være.
Ett av koronatiltakene våre er at det ikke blir tatt inhouse før etter tre overnattinger. Alle tiltakene vi gjør er for å sikre dere som gjester og våre ansatte.

Veldig hyggelig å høre at dere var fornøyde med frokosten vår.
Velkommen igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Marlene Pedersen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet passer sikkert for vinterbruk, dvs om en skal i bakken.
Sommerstid er det ikke like bra.
Resepsjonen har virkelig mulighet til forbedring - nå går det med lav hastighet,
lav fokus på gjest. I tillegg er det ikke akkurat trivelig i selve resepsjonen.
Rommene OK minus. Dør ut fra rom var til felles balkong for mange rom.
Desverre ikke noe sted vi ønsker oss tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tsr1507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Pedersen, General Manager på Thon Hotel Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager så mye at vi ikke levde opp til forventningene deres.
Vi håper å se dere igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Marlene Pedersen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelige ansatte i resepsjonen kan veie opp for mye, men dette er et hotell jeg har vanskelig for å anbefale. Et heller utrivelig hotellrom som kan minne noe om sykehus, samt en full frokostsal med en person i rydding/bestilling/servering gjorde at vi etter en times venting rett og slett ga opp.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, sisselhorsdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Fint superior rom med alt vi trengte.Hyggelig betjening både i resepsjon og i frokostsal.Veldig god service,ingenting å klage på:)I disse koronatider var det ikke buffet,men vi fikk 3 valg.To av oss valgte norsk frokost,en valgte internasjonal,alt var velsmakende og ferskt.Vi kunne også hente oss frukt og kaker.Gratis parkering rett utenfor døren til resepsjonen og fint område.Vi kommer gjerne tilbake.

Romtips: Vi hadde rom mot fjellet/fjellheisen,veldig stille rom:)
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, wenche951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlene Pedersen, General Manager på Thon Hotel Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Hei Wenche,

Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.

Vi ser frem til besøk av dere ved en senere anledning :-)

Med vennlig hilsen
Marlene Pedersen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er helt greit for en overnatting, men bærer preg av slitasje og lite vedlikehold. Badet på rommet var noe shabby og dusjhjørnet hadde dører som var trege å åpne, gammel innredning og mangelfull belysning i taket på oppholdsrommet. Renholdet virket å være ganske bra. Når vi bodde på hotellet var det coronatiltak, noe som viste seg på frokostserveringen. Vi følte det var ganske kaotisk, servitører som løp mellom kjøkkenet og restauranten, og kjempelang ventetid før vi fikk frokosten servert. Servitørene gjorde nok sitt beste i jobben sin, men vi tenker dette burde vært organisert på en annen måte, det var rett og slett alt for mange gjester samtidig i lokalet. Uten stående buffet ble det sertver fra en slagt à la carte meny, dette fungerte heller dårlig etter vår oppfatning da ventetiden ble veldig lang. Utvalget på menyen var helt grei.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 727runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser