Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
Priceline
USD 147
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
Destinia.comUSD 182
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 093)
Filtrer anmeldelser
1 093 resultater
Vurdering fra reisende
436
410
150
65
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
436
410
150
65
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
114119 av 1 093 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Vi reiste med 3 små barn, og kan ha problemer med å få plass til tvillingvogna her og der, men det var ingen problem, heller ikke i frokostsalen. Kjempegod frokostbuffet. Veldig hyggelig personal. Stort og flott rom med fantastisk utsikt. Vi fikk også låne reisesenger til babyene, med babydyner og alt. Veldig kjekt!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, millajen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje T, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei

Tusen takk for den veldig hyggelig tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at Scandic Narvik leverer slik dere forventer.
Vi gleder oss til å ha dere som våre gjester ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg eg og et par venner bodde på hotellet ei helg. Da vi bestille hotellrommet 3 måneder før ba vi om hotel. Dette hadde vi jo totalt glemt da vi ankom hotellet. Så vi ble meget overrasket da de hadde oppfylt ønsket vårt. Fantastisk opplevelse og et flott hotell.
10/10

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, JohanFlotten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje T, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei Johan,

Tusen takk for den veldig fine tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Håper vi ser dere i Narvik igjen snart.

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

Et meget godt hotel med god atmosfære, hyggelig betjening, fine rom med gode senger og godt sengetøy, meget god frokost og flott bar på toppen!MEN på bunnen ligger trim og fitness. I kjelleren, bortgjemt og med ryggen mot vindu står tredemøllen i et lite rom som nesten gjør det ubehagelig å svette alene - enn mindre med andre til stede. Uten vann å drikke og med et minimalt antall apparater. Et hotel med så mye flott å tilby savner et godt sted for å ta ut energi når været ute ikke tilbyr den muligheten.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, larsandersl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje T, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Hei Lars Andreas

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Jeg beklager at du ikke fant trimrommet vårt tilfredsstillende!
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Terje T, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. september 2018

Utrolig sentral beliggenhet, og med P-hus bare få meter å gå til hotellet. Personalet gjør det ytterste for at gjestene skal ha det bra, og tar enhver tilbakemelding på alvor. Ankomstdagen ble vi opplyst om tapasaften i Tøtta bar til kr 100,- pr. person - spise så mye en vil. Dette var noe for sultne mager! Pga. oppgradering i endel av etasjene kunne ikke vinduene åpnes, og ble fortalt at de holder på - og tilslutt vil en kunne få åpnet i luftestilling. Det var det eneste lille minuset.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Kåre Valøy D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje T, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

Hei Kåre,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vårt personale oppfylte dine forventninger til oss.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser