Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 143
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
PricelineUSD 143
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 077)
Filtrer anmeldelser
1 077 resultater
Vurdering fra reisende
428
407
148
63
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
428
407
148
63
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
96101 av 1 077 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Har mange netter på dette hotellet, har stort sett brukt å overnatte her de gangene jeg er i Narvik. Sist jeg var der og skulle sjekke, så ble jeg tilbudt oppgradering. Jeg tenkte at nå har de lite belegg og vil gi en oppmerksomhet til en av stamgjestene. Jeg takket ja, da jeg kom til rommet oppdaget jeg at det er det samme type rom som jeg vanligvis får. Lå en badekåpe og ett par tøfler på sengen, det var eneste forskjell. Da jeg skulle sjekke ut oppdaget jeg at denne "oppgraderingen" kostet 200kr ekstra. Det ble ikke opplyst at det kostet noe å oppgradere rommet. Andre kjeder som feks Thon oppgraderer rom som regel vederlagsfritt for siste beste kunder. Frokosten er så som så, alltid lite stekt egg og sundstekt bacon. Renhold på rommet kunne vært bedre. Vurderer ett annet hotell ved neste reise til Narvik.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Eirik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei Eirik,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde bor hos oss!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Nå har ikke jeg bodd på hotellet men hvis det er like bra som utsikten på toppen i baren og julelunsj tallerkenen man fikk servert der så skulle alt tilsi " SKYHIGH" RIbba var fantastisk, ribbefettet utsøkt. Men skal man nu være litt negativ så var det for mye poteter. Nesten alle på bordet hadde flere poteter liggende igjen på tallerkenen. Dette blir nok kastet så det hjelper ikke på det store matsvinnet i Norge men ellers var alt supert

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 49ranger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til og gi oss den!
Hyggelig at Scandic Narvik leverer slik du forventer.
Jeg tar en prat med kjøkkenet om porsjoneringen slik at det ikke må kastes noe.
Vi ser frem til ditt neste besøk hos oss på Scandic Narvik.

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Har bodd på hotellet ved flere anledninger. Aldri blitt skuffet. Fine rom, bra utsikt. Hyggelig personale. God hamburger i baren på taket. Som forøvrig også har egen Nordlys terrasse. Har ikke prøvd restauranten. Bra innendørs parkering i kjelleren med greie priser. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, mortenm1405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei Morten,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig å høre at du trives godt hos oss.
Vi ser frem til å ha deg som gjest ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Scandic Narvik i helgen i lag med familie og slekt.
Rommene er utmerket, badet er helt greit med en stor flott dusj.
Flott utsikt fra 14 etg.
Tøtta bar har en fantastisk utsikt fra 16 etg og flotte bartendere.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kygo23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vår bar i topp etasjen er fantastisk.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

I helgen bodde vi på Scandic Narvik, og vi er bare SÅ fornøyd. Et utmerket hotell med fine rom og en fantastisk utsikt og med beliggenhet midt i Narvik sentrum. Nydelig mat, og god service med en hyggelig betjening. Det var stille og rolig, tross fullt belegg, og vi følte også en veldig god atmosfære så vi kommer tilbake......

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 801abj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei

Tusen takk for den veldig hyggelig tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at Scandic Narvik leverer slik dere forventer.
Vi gleder oss til å ha dere som våre gjester ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser