GrandTour28944483365
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TerjeT433, General ManagerScandic Narvik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. mars 2019
Hi,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Når alle våre gjester bestemmer seg for å spise frokost på samme tid kan det bli veldig fullt i frokostsalen og det tar litt tid å fylle opp buffeten når alle har gått. Vi har imidlertid noen flere plasser på vår mezzaninen som kan avlaste litt ved slike tilfeller.
Vi har som byhotell flest ikke egne parkeringsplasser til våre gjester, men det er som du sier godt med parkeringsplasser i Parkhallen og rundt hotellet på gateplan.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Direktør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
0.1 km fra Scandic Narvik
    0.9 km fra Scandic Narvik
    1.2 km fra Scandic Narvik
    Se flere hoteller i Narvik
    Anmeldt 18. mars 2019 via mobile enheter

Elendig frokost. Svært dårlig plass, og dårlig service. Alltid fritt for de mest populære alternativene. Skammelig på et ellers fint hotell. Fine rom med praktiske planløsninger. Har kun opplevd god romservice.

Dato for oppholdet: mars 2019
    1  Takk, Chrisandreas1
    TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2019

Hei.

Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
    Takk for at du bodde hos oss!
    Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Anmeldt 15. februar 2019

Dato for oppholdet: februar 2019
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019

Anmeldt 14. februar 2019 via mobile enheter

Flott hotell og super service!! Fint resepsjonsområde med moderne interiør og hyggelige resepsjonister. Nydelig mat og dessert i hotellets skybar fra valentines-menyen👍🏻
    Anbefales! Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2019
    Takk, Anha89

Hei

Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
    Takk for at du anbefaler Scandic Narvik!
    Vi ser frem til å ha dere som våre gjester ved en senere anledning!

Anmeldt 28. januar 2019

Igjen brukte jeg Scandic Narvik og ble ikke skuffet denne gangen heller. Hyggelige ansatte, god service, god standard på rommet og god frokost. Anbefaler rom høyt oppe. Da får du en nydelig utsikt over byen. Jeg trengte å sjekke ut senere enn vanlig. Det var helt uproblematisk. Tommelen opp for Scandic Narvik 👍🏻

Romtips: Rom høyt oppe gir veldig god utsikt over byen
    Dato for oppholdet: januar 2019
    Takk, michals395
    TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2019

Hei Michal,

Tusen takk for den kjempegode tilbakemeldingen, jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
    Hyggelig at våre medarbeidere tok godt vare på dere. Jeg er enig med deg i at utsikten fra hotellet er fantastisk.
    Takk for at du anbefaler Scandic Narvik!
    Vi ser frem til å se deg i Narvik ved en senere anledning.

Anmeldt 28. januar 2019

Fantastisk utsikt fra rommet og baren i 16. etasje. Veldig bra frokost med ferskt godt brød. Det eneste som var dårlig var cesarsalaten med reker i resturangen. Små hermetiske reker med en merkelig konsistens. Forstår ikke at et ellers bra hotell kan servere dette. Sendte den tilbake og fikk en hamburger i stedet. Ellers en litt kjedelig meny i restaurangen.

Dato for oppholdet: januar 2019
    Takk, SonjaN59

Hei Sonja,

Takk for den kjempegode tilbakemeldingen, jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
    Jeg tar din tilbakemelding om rekene med til vår mat og drikke sjef for å unngå at dette gjentar seg!
    Vi ser frem til å ha deg som vår gjest ved neste anledning.