Stian
4,0 av 5 boblerAnmeldt 1. juli 2020via mobile enheter
Terje Theodorsen, OtherScandic Narvik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juli 2020
Hei Stian,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Koronasituasjonen har ført til lavere belegg og mindre bemanning, og derfor har vi vært nødt til å gjøre enkelte tilpasninger på frokosttilbudet vårt. Dette innebærer blant annet at vi har tatt bort noen elementer fra sortimentet.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Se flere hoteller i Narvik
119124 av 1 272 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Scandic Narvik er et helt greit hotell å oppholde seg på. Hyggelig mottakelse i resepsjonen, hotellrom på det jevne med god utsikt og en gjennomsnittlig hotellfrokost. Sentral beliggenhet. Kan trygt anbefales ved et besøk til Narvik.

2  Takk, CEBOTusenfryd
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2020

Hei

Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss..
Takk for at du anbefaler Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Anmeldt 17. februar 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Anmeldt 10. februar 2020

Anmeldt 3. februar 2020

Dato for oppholdet: januar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
TerjeT433, General Manager på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020