Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Booking.com
USD 137
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 130
Vis tilbud
PricelineUSD 137
ScandicHotels.comUSD 136
Hotels.comUSD 136
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 141)
Filtrer anmeldelser
1 142 resultater
Vurdering fra reisende
448
430
158
73
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
448
430
158
73
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 142 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Dårlig kunnskap i resepsjonen vedrørende parkeringshuset de anbefaler. Vi kontaktet 2 personer i resepsjonen og ringte 2 i parkerinsselskapet. Ingen kunne svare på om vi kunne kjøre ut og inn av parkeringshuset, uten å kjøpe ny billett, hvis vi kjøpte døgnbillett. Vi skulle bo der i 6 døgn, og det ville blitt veldig dyrt hvis vi skulle betalt ny billett hver gang vi skulle bruke bilen. Vi spurte også i resepsjonen vedrørende å ta med valpen vår opp i Tøtta bar. Det var ikke noe problem, sa han i resepsjonen. Da vi kom opp i Tøtta bar, ble vi møtt av en lite vennlig ansatt i baren, som så vi ikke kunne ha med valpen ditt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, gau657285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kan trygt anbefales. Enkelt å finne frem. Parkering under hotellet i P-hus. Fin standard på rom. Skybar, som gjerne burde vært større. God utsikt fra rommet. Corona-frokosten til Scandic er noe tam.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, scottnicholas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vårt hotell er fantastisk.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Flott lokalisering like ved E6. Flott parkeringsanlegg. Hyggelige ansatte over alt på hotellet. Fine og rene rom med fantastisk utsikt. God og nesten som før koronafrokost til tross for Koronarestriksjonene. Flott bar og spisested i 16 etg med byens beste utsikt. Fantastisk med midnattsol og stille vær. God mat og ok meny. Kommer garantert tilbake hit

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei Roald

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vår bar i topp etasjen er fantastisk.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Narvik sentrum. Flott, ganske nytt og delikat hotell. Ventet altfor lenge på å få sjekket inn, selv om det var "bare" to gjester foran oss, og det var bare en resepsjonist... Flott og innbydende rom. Fryktelig lydt til korridor og omkringliggende rom, dette er trist. På frokosten var det betjent varmbuffet, men det var ikke mulig å få bacon på alle stekte egg, ikke bra.
Veldig romslige parkeringsplasser i parkeringsgarasjen under hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei Stian,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Koronasituasjonen har ført til lavere belegg og mindre bemanning, og derfor har vi vært nødt til å gjøre enkelte tilpasninger på frokosttilbudet vårt. Dette innebærer blant annet at vi har tatt bort noen elementer fra sortimentet.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser