Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 142
Expedia.comUSD 142
Hotels.comUSD 142
TravelocityUSD 142
Orbitz.comUSD 142
Destinia.comUSD 205
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 074)
Filtrer anmeldelser
1 074 resultater
Vurdering fra reisende
428
405
147
63
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
428
405
147
63
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 1 074 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Dårlig kunnskap i resepsjonen vedrørende parkeringshuset de anbefaler. Vi kontaktet 2 personer i resepsjonen og ringte 2 i parkerinsselskapet. Ingen kunne svare på om vi kunne kjøre ut og inn av parkeringshuset, uten å kjøpe ny billett, hvis vi kjøpte døgnbillett. Vi skulle bo der i 6 døgn, og det ville blitt veldig dyrt hvis vi skulle betalt ny billett hver gang vi skulle bruke bilen. Vi spurte også i resepsjonen vedrørende å ta med valpen vår opp i Tøtta bar. Det var ikke noe problem, sa han i resepsjonen. Da vi kom opp i Tøtta bar, ble vi møtt av en lite vennlig ansatt i baren, som så vi ikke kunne ha med valpen ditt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, gau657285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kan trygt anbefales. Enkelt å finne frem. Parkering under hotellet i P-hus. Fin standard på rom. Skybar, som gjerne burde vært større. God utsikt fra rommet. Corona-frokosten til Scandic er noe tam.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, scottnicholas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vårt hotell er fantastisk.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Flott lokalisering like ved E6. Flott parkeringsanlegg. Hyggelige ansatte over alt på hotellet. Fine og rene rom med fantastisk utsikt. God og nesten som før koronafrokost til tross for Koronarestriksjonene. Flott bar og spisested i 16 etg med byens beste utsikt. Fantastisk med midnattsol og stille vær. God mat og ok meny. Kommer garantert tilbake hit

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei Roald

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi oppfylte dine forventninger til oss.
Vi er enig med deg i at utsikten fra vår bar i topp etasjen er fantastisk.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Beliggende sentralt i Narvik sentrum. Flott, ganske nytt og delikat hotell. Ventet altfor lenge på å få sjekket inn, selv om det var "bare" to gjester foran oss, og det var bare en resepsjonist... Flott og innbydende rom. Fryktelig lydt til korridor og omkringliggende rom, dette er trist. På frokosten var det betjent varmbuffet, men det var ikke mulig å få bacon på alle stekte egg, ikke bra.
Veldig romslige parkeringsplasser i parkeringsgarasjen under hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei Stian,

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Koronasituasjonen har ført til lavere belegg og mindre bemanning, og derfor har vi vært nødt til å gjøre enkelte tilpasninger på frokosttilbudet vårt. Dette innebærer blant annet at vi har tatt bort noen elementer fra sortimentet.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser