Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
ScandicHotels.comUSD 163
PricelineUSD 163
Agoda.comUSD 164
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 097)
Filtrer anmeldelser
1 098 resultater
Vurdering fra reisende
437
410
153
66
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
437
410
153
66
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 098 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Scandic Narvik ser en på lang avstand, når en kommer kjørende sydfra. Vi ble godt mottatt og fikk rom 1105 som er et stort rom med panoramautsikt. Rommet hadde kjøleskap, skrivepult og gode senger.

Frokosten var variert og god.

Hotellet har ikke egen parkeringsplass, men et parkeringshus vis a vi. Pris kr 125,- pr. natt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei

Tusen takk for den veldig hyggelig tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at Scandic Narvik leverer slik dere forventer.
Vi gleder oss til å ha dere som våre gjester ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 12. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. august 2020

Fint hotell i Narvik med lett tilgjengelig parkering i kjelleren for 125 kr pr døgn. Dessverre litt for trang frokostsal som ikke klarte å overholde smittevernstiltak med tanke på avstand mellom bord og gjester.
Hyggelig mottakelse ved innsjekking, og mot et lite tillegg fikk vi et flott og stort rom høyt oppe med utsikt.
Det ligger en bar høyt oppe i hotellet som har stort potensiale mtp beliggenhet, men de som jobbet der virket dessverre litt urutinerte.

Romtips: Be om rom høyt oppe for en fin utsikt
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei Birgit

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Når mange gjester kommer samtidig til frokost kan det bli litt trangt, men vi har tilleggsareal i tilknytning til frokost salen hvor man kan nyte frokosten i ro og mak!
Beklager at ikke vår bar har levert etter forventningene, jeg deler din tilbakemelding med dem!
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser