Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
TripadvisorUSD 134
Booking.com
ScandicHotels.comUSD 134
Hotels.comUSD 134
eDreams
TravelocityUSD 134
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 145)
Filtrer anmeldelser
1 146 resultater
Vurdering fra reisende
451
430
159
73
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
451
430
159
73
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 146 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Bra hotell og gode rutiner. Vi fikk et nymoderne rom med god utsikt. Badet hadde en fin og stor dusj. Parkeringshus rett ved med god plass. Det var hyggelige ansatte på hotellet. Mye butikker og restauranter i nærheten. Ingenting galt å si om hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 406heddah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei Hedda,

Tusen takk for den veldig hyggelig tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at Scandic Narvik leverer slik dere forventer.
Vi gleder oss til å ha dere som våre gjester ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Sentralt hotell i Narvik. Førsteinntrykket var av søppel, sigarettsneiper og rot. Det var hyggelig betjening, men rommet var litt skuffene. Vi fikk rom i 15 etasje, jippi flott utsikt, men nei, vi så kun taket på hotellet med bittelitt sjøutsikt. Det største ankepunktet på rommet var badet med et trangt toalett og dusj som slet med å holde jevn temperatur (i tillegg til at det tok en evighet å få varmtvann ut av dusjen). Flott utsikt fra baren i 16. etg, med god service fra servitørene. Møblene fremsto som skitne. Frokosten var helt grei, men å omtale den som prisbelønt eller tidligere prisbelønt, krever nok noe dokumentasjon. Eggerøra var tilnærmet perfekt, varmrøktlaksen smakte harskt, og crosantene var seige.

Det trekker også ned at det var betalingsparkering.

Konklusjon: helt grei frokost, men jeg ville ikke lagt meg inn på dette hotellet bare for å spise frokost. Helhetsinntrykk ble: Et helt greit hotell men heller ikke noe mer enn det.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kjetil S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei Kjetil S.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde hos oss!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2021

Bestilte Superior rom på hotellet. Fikk et standard rom til prisen for Superior rom. Ringte resepsjonen ogfikk tilbakemelding om at viss det var slippers og badekåpe der, så skulle alt være i orden. Jeg reagerte på dette å klagde, fikk beskjed om at jeg skulle bli kontaktet av leder dagen etter, men hørte ingenting. Slik at dette er rett å slett å lure kundene.. prisforskjellen er 300. kr døgnet..dyre slippers

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Torbergsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Bra hotell med god standard.
Sengene var gode å sove i, men ble litt varmt på rommet.
Godt frokosttilbud selv under covid19.
Men renholdet kunne ha vært litt bedre. Ba om allergivennlig rom, men var mye støv på dette rommet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tomkj2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Hyggelig at vi i hovedsak oppfylte dine forventninger til oss.
Vi som bor så langt nord som i Narvik tør ikke klage på varmen.
Takk for at du bodde på Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen

Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet ligger sentralt til ift sentrum Narvik. Med sin høyde skiller det seg ut i et litt grått og trist sentrumsområde.
Garasje i nær tilknytning til hotellet med mange ladestasjoner.
Appen til å sjekke inn virket ikke slik at vi måtte stå i kø. Det var flere i resepsjonen men kun en som sjekket inn. Her manglet serviceinnstilling. Et nikk, smil, "velkommen til oss"etc. Forbedringspotensiale her. Ingen forklaring på hvorfor ikke appen fungerte. Ved utsjekk fungerte det heller ikke. Vi sjekket ut før 08 og fikk mail 09:30 om at vi nå kunne sjekke ut.

Greit rom i 10 etg. Ingen automatisk oppgradering. Fin utsikt mot fjell og fjord. Panoramavinduer men kun et lite vindu man kan åpne litt opp.
Temperaturen var fryktelig høy og ble aldri bedre. Gode senger, tøfler og morgenkåpe.
Grei rengjøring.

Vi hadde lyst til å prøve restauranten i 16.etg men leste på nettsiden at den var stengt.
Ergerlig å oppdage at den var åpen etter et ganske dårlig take away måltid.

Ved innsjekk velger man tidsrom for frokost. Bra ordning.
Frokosten hadde et ganske stort utvalg, men det virket som om noe hadde ligget litt lenge allerede klokken 06:30.

Samme person som foretok innsjekk sto også for utsjekk. Samme upersonlige service og mumling bak skjermen.

Nei Scandic, dette er ikke den standarden vi er vant til.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Terje Theodorsen, Other på Scandic Narvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei.

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss den.
Beklager at vi ikke oppfylte dine forventninger til oss. Jeg tar dine tilbakemeldinger med til alle de involverte i vårt kontinuerlige arbeid med å bli enda bedre på det vi gjør. Vi vil at våre gjester alltid skal ha de beste gjesteopplevelsene.
Takk for at du bodde Scandic Narvik!
Håper vi ser deg i Narvik igjen snart!

Med vennlig hilsen


Terje Theodorsen
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser